GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιο ώριμος και έμπειρος ο Φέτελ

Σαν τώρα θυμάται ο Σεμπάστιαν Φέτελ την πρώτη του ημέρα με την Sauber πριν πέντε χρόνια. Ωστόσο, ο Γερμανός πιλότος στο εν λόγω διάστημα...

Σαν τώρα θυμάται ο Σεμπάστιαν Φέτελ την πρώτη του ημέρα με την Sauber πριν πέντε χρόνια. Ωστόσο, ο Γερμανός πιλότος στο εν λόγω διάστημα έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρεις παγκόσμιους τίτλους, γεγονός που τον έχει κάνει πιο ώριμο και πιο έμπειρο, όπως ο ίδιος δήλωσε.
Ακόμη, ο Φέτελ χαρακτήρισε τη σεζόν που πέρασε δύσκολη με πολλά σκαμπανεβάσματα.
«Ήταν μία πολύ-πολύ μεγάλη σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ίσως στην έναρξη της σεζόν να μην είχα το μονοθέσιο που θα ήθελα. Ήταν περισσότερο ανταγωνιστικό κατά τη διάρκεια του αγώνα και λιγότερο στις κατατακτήριες δοκιμές. Στο τέλος της περιόδου ήμασταν περισσότερο σίγουροι για το μονοθέσιο μας. Προφανώς, είχαμε κάποιες άτυχες στιγμές στα πρώτα γκραν πρι, αλλά στο τέλος πήραμε πολλούς βαθμούς και βρεθήκαμε στην κορυφή.
Πριν τον αγώνα της Κυριακής περπατούσα στην πίστα και δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα γινόταν κατά τη διάρκεια του αγώνα», ήταν τα λόγια του Φέτελ για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
«Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα αν κοιτάξετε πίσω. Θυμάμαι σαν τώρα την πρώτη μου Παρασκευή με την BMW Sauber και τώρα έχουν περάσει πέντε χρόνια. Μπορεί ο αριθμός να φαίνεται μεγάλος, αλλά εγώ δεν το αισθάνομαι έτσι. Σε αυτά ρα χρόνια μεγαλώνεις, αποκτάς εμπειρία, καταλαβαίνεις περισσότερο το μονοθέσιο», πρόσθεσε ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση