GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέα η συνεργάτης του Λαυρεντιάδη

Προφυλακιστέα η συνεργάτης του Λαυρεντιάδη Προφυλακιστέα κρίθηκε η συνεργάτης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που απολογήθηκε για τις βαριές κ...

Προφυλακιστέα η συνεργάτης του Λαυρεντιάδη
Προφυλακιστέα κρίθηκε η συνεργάτης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που απολογήθηκε για τις βαριές κατηγορίες που της αποδίδονται στην υπόθεση των επισφαλών δανείων που χορήγησε η PROTON BANK σε εταιρείες συνδεδεμένες με τον προσωρινά κρατούμενο επιχειρηματία.
Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή η κατηγορουμένη, πρώην στέλεχος στην Επιτροπή Πιστοδοτήσεων της τράπεζας, η οποία παραδόθηκε στην δικαιοσύνη πριν από λίγες ημέρες καθώς σε βάρος εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Σημειώνεται, ότι εξακολουθεί να παραμένει καταζητούμενος ο επιχειρηματίας, στενός συνεργάτης του Λαυρεντιάδη, Πέτρος Κυριακίδης.


Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Ποια είναι γιατί δεν γράφετε το όνομα της και δεν βάζετε και την φωτογραφία της, ενώ βάζετε τοθ Λαυρεντιάδη. Τι δημοσιογραφία ειναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση