GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξεκαθάρισμα λογαριασμών" στο ΠΑΣΟΚ...

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για… ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο ΠΑΣΟΚ, στάθηκε για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Όμως τα ...

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για… ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο ΠΑΣΟΚ, στάθηκε για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Όμως τα «στρατόπεδα» στο ΠΑΣΟΚ τώρα λαμβάνουν θέσεις μάχης.
Ο πρόεδρος του κόμματος έθεσε εκτός ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ενώ στελέχη του περιβάλλοντός του, επιτέθηκαν στους λεγόμενους «κηπουρούς του Παπανδρέου».
«Όλα στο φως» ήταν η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ενώ δικοί του υποστηρικτές εκτιμούν στο παρασκήνιο ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος «θυσίασε» τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για να σωθεί εκείνος, κοιτώντας με κάποια «καχυποψία» τις κινήσεις του…
«Είναι σαφές ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν ανήκει πλέον στο ΠΑΣΟΚ», ανέφερε η ανακοίνωση της Ιπποκράτους, που χαρακτήριζε «λυπηρό» το γεγονός ότι προκύπτουν ενδείξεις για αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, όσον αφορά σε συγγενικά πρόσωπα του πρώην «τσάρου» Γιώργου Παπακωνσταντίνου. «Προκύπτει συνεπώς προφανές και τεράστιο ζήτημα ευθύνης του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς ήταν αυτός που χειρίστηκε το θέμα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και επιπλέον μετά από δύο χρόνια δήλωσε ότι έχασε το πρωτότυπο CD», αναφερόταν, με την Ιπποκράτους να ζητά να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών, λίγο πριν με «άτυπη ενημέρωσή» της διευκρινίσει ότι θα ζητηθεί προκαταρκτική εξέταση για τον πρώην υπουργό.
Κατόπιν τούτων, από την ανακοίνωση, προέκυπτε το συμπέρασμα ότι «πέφτει στο κενό η επιχείρηση συκοφάντησης και στοχοποίησης του Ευάγγελου Βενιζέλο» και έδινε την ευκαιρία για νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας ποιος έθεσε στη διάθεση των αρχών το άτυπο αντίγραφο και αξιώνοντας «συγγνώμη» από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στην αντεπίθεση δεν άργησε να περάσει, από την Ολλανδία όπου βρίσκεται, ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου. «Λυπάμαι που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σπεύδει να αποδώσει ευθύνες για τυχόν αλλοίωση της "λίστας Λαγκάρντ" σε εμένα προσωπικά», είπε, παραπέμποντας με νόημα στη Δικαιοσύνη να διερευνήσει «ποιος είχε το κίνητρο να κάνει μια τόσο χοντροκομμένη αλλοίωση», που αφορά σε αφαίρεση συγγενικών του προσώπων, με στόχο την ενοχοποίησή του... «Και επιτέλους, πρέπει να απαντηθεί το γιατί σταμάτησε η έρευνα που είχα ζητήσει για τα ονόματα στη "λίστα Λαγκάρντ" από τη στιγμή που έφυγα από το Υπουργείο Οικονομικών», κατέληγε.
Σε όλον αυτό τον «πόλεμο», αίσθηση προκάλεσε η απάντηση εκ μέρους του γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου, που κάλεσε σε πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. «Όλα στο φως. Πλήρης διερεύνηση. Αυτή ήταν και είναι η πάγια θέση του Γιώργου Παπανδρέου», αναφερόταν, με τους «παπανδρεϊκούς» του κόμματος, πάντως να… ανησυχούν στο παρασκήνιο για τους χειρισμούς του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Πηγή: real.gr

4 σχόλια

  1. Δεν είναι μόνο ο Παπακωνσταντίνου, είναι όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα 40 χρόνων. Γι' αυτό θέλουν να διαλύσουν τον Σύριζα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, να υποβαθμίσουν την Χρυσή Αυγή για να μη τιμωρηθούν ή να μην αποκαλυφθεί το φαγοπότι 40 χρόνων, ακόμα και τα 3 αυτά χρόνια. Γι' αυτό χτυπάνε τον Καμμένο που τα έλεγε, και εμείς οι βλάκες δεν τον πιστεύαμε και δεν τον ψηφίσαμε. Μια λύση υπάρχει : ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής, χωρίς ασυλία και δικαστήρια και δημεύσεις περιουσιών όλων όσων έφαγαν το δημόσιο χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ...ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΙ ΕΔΟΣΕ ΑΦΟΡΜΗ
    (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟ ΤΟ 2009 ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κακομοίρης ο Βενιζέλος τί και ποιούς λογαριασμούς ξεκαθαρίζει;
    Δεν καταλαβαίνει ότι στο τέλος θα μείνει μόνος του;
    Εγώ πάντως παραμένω με την απορία εάν έχει μυαλό με δυνατότητα να κρίνει:
    • Το απερίσκεπτο λάθος με τον καφέ του Ρέλλου, τί δείχνει;
    • Το αίτημά του να πάει στο Ζάππειο για δηλώσεις μετά τις εκλογές του 2007, τί δείχνει;
    • Η χοντρή γκάφα του να δηλώνει προεκλογικά, πολλές φορές, ψηφίστε με αλλά εγώ το βράδυ των εκλογών θα αλλάξω το ΠΑΣΟΚ, τι δείχνει;
    Είναι δυνατό άνθρωπος με στοιχειώδη νου να λέει ψηφίστε αυτό που ξέρετε, αλλά το βράδυ της ίδιας μέρας ΔΕΝ θα γνωρίζετε αυτό που ψηφίσατε!!!!
    • Αλλά δεν είναι μόνο αυτά, είναι και το "στικάκι" !
    Τί έχει πάθει ο άνθρωπος και ψεύδεται θεωρώντας μας ηλίθιους ότι δεν είδε το περιεχόμενό του γιατί εάν το έβλεπε θα διέπραττε παράνομη πράξη, ενώ το ότι το κατείχε δεν ήταν παράνομη πράξη!!!!
    Είναι δυνατό να μην το είδε, έστω από περιέργεια;
    Ποιον προσπαθεί να πείσει;
    Το ΒΕΒΑΙΟ είναι ότι, όχι μόνο το είδε, αλλά έχει κρατήσει και άλλο αντίγραφο!!!
    Μη χειρότερα! Ο άνθρωπος είναι από μόνος του πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση