GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απελάθηκε ο Μακάφι

Ο εκατομμυριούχος ιδρυτής της εταιρείας ασφάλειας λογισμικών συστημάτων McAfee, Τζον ΜακΑφι, ο οποίος καταζητείται για ανάκριση μετά το ...

Ο εκατομμυριούχος ιδρυτής της εταιρείας ασφάλειας λογισμικών συστημάτων McAfee, Τζον ΜακΑφι, ο οποίος καταζητείται για ανάκριση μετά το θάνατο ενός γείτονά του στο Μπελίζ της Κεντρικής Αμερικής, απελάθηκε από τη Γουατεμάλα την Τετάρτη και είναι καθ ‘οδόν προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Είμαι υπό απέλαση, θα πρέπει να φύγω», είπε ο ΜακΑφι σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο Bloomberg.
Ο εκατομμυριούχος αναμένεται να φθάσει στο Μαϊάμι το απόγευμα της Τετάρτης ώρα Ηνωμένων Πολιτειών. Ο ΜακΑφι ο οποίος ανέπτυξε στο εμπόριο το anti-virus λογισμικό του δίνοντάς του το επίθετό του, καταζητείται από την αστυνομία του Μπελίζ, όταν ο αμερικανός επιχειρηματίας Γκρέγκορι Φολ, γείτονας του ΜακΑφι, βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι.
Ο ΜακΑφι έκανε αίτηση για πολιτικό άσυλο στη Γουατεμάλα, υποστηρίζοντας ότι η αστυνομία στο Μπελίζ θέλει να τον σκοτώσει, διότι αρνήθηκε να πληρώσει μίζα. Όμως συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στη Γουατεμάλα και ο πρόεδρος Ότο Πέρες αρνήθηκε να του χορηγήσει άσυλο.
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον πρόεδρο της Γουατεμάλας διότι τον έβαλα σε ένα πολύ ολισθηρό δρόμο», δήλωσε ο ΜακΑφι λίγες ώρες πριν αναχωρήσει από τη Γουατεμάλα.

1 σχόλιο

  1. Και φυσικα ΦΥΣΙΚΩΤΑΤΑ μια Χρυση Αυγη στο 50% θα καθαρισει την κοπρο του Αυγεια..

    Προτεραιοτηρες:
    1. Η ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ του ηλιθιου βλακογιοργο της μαργκαρετ τσαντ και του μαμουνι παπακωνσταντινου..
    2. "Διαβουλευση" με τους "κοινωνικους ..εταιρους" για την διαμορφωση της λιστας των σκυλιων που θα παρουν σειρα στη ΚΡΕΜΑΛΑ..
    3.ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιων ΟΛΩΝ των καθαρματων ,που κατακλεψαν το δημοσιο..

    Τι λετε φιλοι μου??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση