GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής στην Αλβανία

Τα αποτελέσματα της απογραφής του πληθυσμού που διενεργήθηκε στη χώρα το διάστημα από 1η Οκτωβρίου έως 1η Νοεμβρίου του 2011 ανακοίνωσε ...

Τα αποτελέσματα της απογραφής του πληθυσμού που διενεργήθηκε στη χώρα το διάστημα από 1η Οκτωβρίου έως 1η Νοεμβρίου του 2011 ανακοίνωσε ο υπουργός Καινοτομίας της Αλβανίας Γκεντς Πόλο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Στατιστικής της χώρας INSTAT, οι κάτοικοι της Αλβανίας είναι 2.821.977, αριθμός που δεν θα πρέπει, όπως τόνισε ο κ. Πόλο τόνισε να θεωρείται έκπληξη, εξαιτίας της μετανάστευσης.
Το 83,2% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι είναι αλβανικής υπηκοότητας (ή 2.329.715 άτομα). Σε ό,τι αφορά την εικόνα της ελληνικής μειονότητας, όπως την καταγράφει η απογραφή αυτή, μόνο το 0,87% του πληθυσμού ή άλλως 24.361 άτομα δήλωσαν ότι έχουν ελληνική εθνική καταγωγή.
Εκπρόσωποι της ελληνικής μειονότητας απηύθυναν έκκληση προς τους Έλληνες της Αλβανίας να μποϊκοτάρουν την απογραφή και, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε, μόλις το 0,5% της ελληνικής μειονότητας στη χώρα συμμετείχε στη διαδικασία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 14,07% ή 393.979 άτομα δεν απάντησαν στην ερώτηση σχετικά με την εθνικότητα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Πόλο, το 99% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως η μητρική τους γλώσσα είναι η αλβανική, ενώ σε ό,τι αφορά το θρήσκευμα, το 57% δήλωσαν μουσουλμάνοι, το 10,3% καθολικοί, το 6,75% ορθόδοξοι και το 2,90% μπεκτασήδες.

4 σχόλια

  1. Μαιμού απογραφή. 400.000 και καλά δεν ξέρουν σε ποια εθνικότητα ανήκουν! Και τους Ορθόδοξους από 25% τους κατέβασαν στο 6,75%, δεδομένου της μαζικής αποχής των Ελλήνων στη Νότια Αλβανία !Μπερίσας είναι αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το νέο φορολογικό- και τις μεγάλες παρακρατήσεις σε μισθούς και συντάξεις, από τη κατάργηση του αφορολόγητου στα παιδιά, η ΝΔ θα κινδυνεύσει να πέσει κάτω από τη Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο !

    Πόσοι θα εκλεγούν βουλευτές από τους 125 ; Το 1/3 ; Ας ψηφιστεί το φορολογικό με τη κατάργηση του αφορολογήτου για παιδιά, με τη κατάργηση των επιδομάτων και των φοροαπαλλαγών, και να δούμε πόσοι μισθωτοί και συνταξιούχοι, από Γενάρη, θα μείνουν στη Νέα Δημοκρατία!

    Κομμένα και τα δώρα Πάσχα και αδείας, σε λίγο η ΝΔ θα μοιάζει με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ που εξαφανίζονται σιγά- σιγά ( οι ψηφοφόροι τους φεύγουν στο Σύριζα, Χρυσή Αυγή και ΑΝεξάρτητους Έλληνες ) και θα γίνουν ΛΑΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δημοσκοπικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι εικονικό,γιατί πολλοί που σκοπεύουν να την ψηφίσουν ( λόγω των νέων φορολογικών μέτρων και των νέων μειώσεων σε μισθούς,συντάξεις, επιδόματα, φάρμακα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ) δεν το ανακοινώνουν σε τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις !
    Ουσιαστικά με τη νέα χρονιά, αν εφαρμοστεί αυτό το νομοσχέδιο του κ.Στουρνάρα και του κ. Βρούτση, η ΝΔ θα πέσει κάτω από τη Χ. Α ( και δημοσκοπικά ), το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί μαζί με τη ΔΗΜΑΡ κάτω από 3%, και ακόμα και οι ΑΝΕΛ θα έχουν νέα αύξηση του ποσοστού τους, από δυσαρεστημένους ψηφοφόρους, που δεν θέλουν να ψηφίσουν Σύριζα ή Χ.Α. Τα όποια υβριδικά-γενόσημα κόμματα δημιουργηθούν είτε μνημονιακό είτε αντιμνημονιακό προσωπείο κι αν έχουν ( πχ Λοβέρδου ή Μαρκόπουλου ) δεν θα έχουν απήχηση μεγαλύτερη του 2% !
    Με απλά λόγια, όσοι οι Βουλευτές της ΝΔ παραμένουν απαθείς στις μεθοδεύσεις του Στουρνάρα και του Βρούτση, σχετικά με το φλέγον ζήτημα των παιδιών, του αφορολόγητου που είχαν και των φοροαπαλλαγών που σχετίζονται με τα παιδιά και των επιδομάτων τους που δεν καλύπτουν τη τεράστια αύξηση των φόρων και των αναγκών τους ( δηλαδή, φροντιστήρια, ιατραφαρμακευτική περίθαλψη - πχ τα επιδόματα αντί κάθε δίμηνο θα δίνονται κάθε 6μηνο, )και των παρακρατήσεων σε μισθούς και συντάξεις, κινδυνεύουν να μην εκλεγούν στις επόμενες εκλογές, αφού η ΝΔ , ως δεύτερο ή τρίτο κόμμα, θα εκλέξει περίπου 30-40 βουλευτές σε όλη την Ελλάδα ! Είναι κρίσιμο το 1.000.000 ψηφοφόροι, Τρίτεκνοι και Πολύτεκνοι και τα παιδιά τους, τους οποίους έβαλε στο μάτι το επιτελείο του Στουρνάρα και του Βρούτση, χώρια οι μεγάλες επιπτώσεις στο δημογραφικό της χώρας. Για πρώτη φορά θέτονται αντικίνητρα ακόμα και για 1 παιδί, ενώ - λογικά- αυτά τα μέτρα θα καταπέσουν στα Συνταγματικά και Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας, όπως έγινε με το χαράτσι.
    Το χειρότερο είναι το εξής : Έχουν προετοιμαστεί στη κυβέρνηση για τις σεισμικές αντιδράσεις στο εκλογικό τους σώμα, όταν μπει ο Γενάρης και δει ο κόσμος τους μισθούς, τις συντάξεις και τα επιδόματα πετσοκομμένα ; Έχουν προετοιμαστεί για μαζική κήρυξη στάσης πληρωμής φόρων των πολιτών, λόγω αδυναμίας πληρωμής τους από τις συνεχείς μειώσεις σε μισθούς- συντάξεις- επιδόματα και τον ταυτόχρονο πολλαπλασιασμός φόρων σε εισοδήματα, ακίνητα, χαράτσια κλπ ; Η ακολουθούμενη πολιτική, με μαθηματική ακρίβεια, θα εκτοξεύσει τα ποσοστά Σύριζα, Χρ. Αυγής και Ανεξάρτητων Ελλήνων στα ύψη. Και αυτό θα φανεί τον Γενάρη, ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση