GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Ανενημέρωτος ο Πρωθυπουργός

ΠΑΣΟΚ: Ανενημέρωτος ο Πρωθυπουργός Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για τους αγρότες και την κατάθε...

ΠΑΣΟΚ: Ανενημέρωτος ο Πρωθυπουργός

Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για τους αγρότες και την κατάθεση των 1.1 δισ. ευρώ στους λογαρισμούς τους, λέει ότι ο "φαίνεται ότι ο Κ. Σαμαράς δεν γνωρίζει και δεν ενημερώθηκε"...

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

 "Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε την κατάθεση 1.1 δισ. ευρώ στους λογαριασμούς των αγροτών ως υπόλοιπο της ενιαίας ενίσχυσης.
Δήλωσε επίσης ότι εργάζεται ώστε οι πληρωμές να γίνονται στην ώρα τους, όπως σήμερα, και να μην αποτελούν είδηση καθώς αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας σε μια ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα.
Φαίνεται μάλλον, ότι ο κ. Πρωθυπουργός, δεν γνωρίζει και δεν ενημερώθηκε, ότι οι πληρωμές εδώ και 3 χρόνια γίνονται στην ώρα τους σύμφωνα με τον προγραμματισμό των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Κάτι τέτοιο όμως το γνωρίζουν πολύ καλά οι αγρότες μας.
Σήμερα δεν χρειάζονται επικοινωνιακά παιχνίδια αλλά να ασχοληθούμε με σχέδιο για την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής.
Τέλος, ζητούμε την απάντηση σε ένα ερώτημα: Αλήθεια τι έχει γίνει με τους ελέγχους στις Γ΄ βάθμιες συνδικαλιστικές και συνεταιριστικές οργανώσεις. Έχουν τελειώσει; Και αν ναι, γιατί δεν δημοσιοποιούνται τα αποτελέσματα;".



Κόμματα: ΠΑΣΟΚ
Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Μαυρογιαλουρος βαγγελη μου αλλα δεν τοω ηξερες?? Εσυ ον εκανες ομως Προθυπουργο και την ΝΔ Κυβερνηση και τον στηριζεις με τετοια θερμη που στο μισο να τον στηριζαν οι βουλευτες σας τον Γιωργο τοτε δεν θα ειχατε φτασει τωρα στο 5.4%??? Να το αναλυσουμε?? οχι δεν χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να κάνει ο Βαγγος για να γλυτώσουν τη φυλάκα αυτός ο Γιωργαρος καθώς και όποιος είχε πλησιασει το Πασόκ σε απόσταση Χιλιομέτρου στην κλεφτοζώνη, θα ψήφιζε και τον Ερντογάν για πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση