GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστροφή του Αβραάμ...

Μεγάλη μέρα για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, καθώς επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων του Ολυμπιακού μετά το σοβαρό τραυματισμό του...

Μεγάλη μέρα για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, καθώς επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων του Ολυμπιακού μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο Euro και την πολύμηνη απουσία του από τα γήπεδα.
Ο διεθνής αμυντικός πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Ιούνη και δέχτηκε τις ευχές όλων για τη συνέχεια της καριέρας του.
 Το πρόγραμμα πλέον περιλαμβάνει τη σταδιακή αποκατάσταση της φυσικής του κατάστασης και την επανένταξή του στους αγώνες δίχως πίεση και βιασύνη. Είναι βέβαιο πάντως ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει παιχνίδια και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό αυτής της περιόδου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Ατομικό πρόγραμμα με θεραπεία ακολούθησε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ από την προπόνηση απουσίασαν δικαιολογημένα οι Κοντρέρας και Χολέβας.
 Μία ελαφριά κάκωση υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Μανιάτης και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει κάποια ανησυχία.
 Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, κατοχής, ελέγχου της μπάλας και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο.
Πηγή: pamesports.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση