GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαιρετίζει τη συμφωνία για την τραπεζική εποπτεία ο Ολάντ

Την ικανοποίησή του για «τη σημαντική και συνολική συμφωνία» στην οποία κατέληξαν οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ για την τραπεζική εποπτ...

Την ικανοποίησή του για «τη σημαντική και συνολική συμφωνία» στην οποία κατέληξαν οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ για την τραπεζική εποπτεία, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.
Όπως εξηγεί ο ίδιος, η εν λόγω συμφωνία «είναι συνολική γιατί αφορά όλες τις τράπεζες», καθώς, επίσης, αποδεικνύει την «επιθυμία να φροντίζουμε από κοινού για τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος στην ευρωζώνη και πέρα από αυτή».
Σύμφωνα με τη γαλλική προεδρία, πρόκειται «για ένα αποφασιστικό βήμα προς την οριστική σταθεροποίηση της ευρωζώνης και προς την ανάκτηση της εμπιστοσύνης, που αποτελεί προϋπόθεση για την επιστροφή στην ανάπτυξη, για την οποία η Γαλλία εργάζεται ακατάπαυστα μετά τη σύνοδο του Ιουνίου του 2012».
«Με αυτό τον τρόπο η Ευρώπη και η ευρωζώνη αποδεικνύουν ότι είναι σε θέση να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν», σημείωσε ο Ολάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση