GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν "περνούν" οι αυξήσεις που ζητά η ΔΕΗ;

Δεν "περνούν" οι αυξήσεις που ζητά η ΔΕΗ; Εν μέσω διαφωνιών συνεδριάζει από το μεσημέρι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, που θα δώ...

Δεν "περνούν" οι αυξήσεις που ζητά η ΔΕΗ;
Εν μέσω διαφωνιών συνεδριάζει από το μεσημέρι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, που θα δώσει απόψε στο αρμόδιο υπουργείο την τελική πρόταση για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ από την Πρωτοχρονιά.
Τα μέλη της ΡΑΕ, στην πλειονότητά τους δικηγόροι και μηχανικοί, μελετούν λεπτομερώς τα στοιχεία που έχει δώσει η ΔΕΗ και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανατιμήσεις θα είναι μικρότερες από το 25% που ζητεί η Επιχείρηση, μεσοσταθμικά, και θα γίνουν σε τρεις δόσεις από τον Ιανουάριο ως τον Ιούλιο του 2013.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσοστό που συζητείται στη συνεδρίαση είναι 15% έως 20% μεσοσταθμικά, ενώ αναμένεται να υπάρξει και νέο "ψαλίδισμα" από το αρμόδιο υπουργείο.

Πηγή:MEGA

Πηγη: enikos.gr

6 σχόλια

  1. ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΟΣΤΟΣΤΡΕΦΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΤΖΗΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
    ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ;
    ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΙΤΗ (ΧΑΜΗΛΗ) ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ.
    ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΙΩΣΕΙΣ,(ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ)ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕ , ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ .

    ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ;

    ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ,ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 50% ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΤΑΜΠΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΖΕΡΒΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί οι καραγκίοζηδες οι συνδικαλιστές φταίνε. Φάγανε και αυτοί, και ακόμα τρώνε τον αγλέουρα. Τόσα χρόνια μόνο για την πάρτη τους ήξεραν να ζητάνε. Για το καλό του Ελληνικού λαού βέβαια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΠΙΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση