GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καλύτερα να σε λένε ταλιμπάν της αλλαγής παρά θαλαμηπόλο στο λόμπυ της δραχμής»

«Είναι προτιμότερο να σε λένε “ταλιμπάν” της αλλαγής, παρά θαλαμηπόλο στο λόμπυ της δραχμής» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ...

«Είναι προτιμότερο να σε λένε “ταλιμπάν” της αλλαγής, παρά θαλαμηπόλο στο λόμπυ της δραχμής» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην εφημερίδα BILD.
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «θιασώτες του “ναι σε όλες τις συντεχνίες” και του “όχι σε οποιαδήποτε αλλαγή”».
Είναι αναμενόμενο, σημείωσε, «να αντιδρούν στον μετασχηματισμό της οικονομίας μας και στον τερματισμό της οικονομικής μας εξάρτησης».

1 σχόλιο

  1. Τελικά κυβέρνηση χωρίς βλαμμένο δεν γίνεται.

    Εσύ ρε πανηλιθιε σε ποιο λόμπυ ανήκεις; της καταστροφής; της ξεφτίλας; του ξεπουληματος; της ρεμουλας; της κομπίνας; της απάτης; των δοισιλόγων; των νενεκων; σε ποιο από λα ανήκεις ρε βλογιοκομμενε; αντε παρε τον κουβα με τα χαπια σου να συνελθεις απροσαρμοστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση