GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμβιβασμός για τις αλλαγές των εφοριακών

Συμβιβασμός για τις αλλαγές των εφοριακών Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του enikos.gr αναφορικά με τις αλλαγές των διευθυντικών στελεχών...

Συμβιβασμός για τις αλλαγές των εφοριακών

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του enikos.gr αναφορικά με τις αλλαγές των διευθυντικών στελεχών στις εφορίες, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, οι  προϊστάμενοι των οποίων η θητεία δεν έχει λήξει θα παραμείνουν στις θέσεις τους.
"Η τοποθέτηση προϊσταμένων των οργανικών μονάδων επιπέδου Τμήματος, Υποδιεύθυνσης και Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών, θα γίνει με απόλυτο σεβασμό στην ισχύουσα νομοθεσία", αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Συγκεκριμένα, επισημαίνεται στην ανακοίνωση:
1) Για όσες περιπτώσεις έχει λήξει η θητεία , η τοποθέτηση θα γίνει με βάση την διαδικασία και τα προσόντα που προβλέπονται στις διατάξεις της παραγράφου 21 του άρθρου 55 ν. 4002/11 , όπως ισχύει σήμερα. Οι αποφάσεις τοποθέτησης των νέων προϊσταμένων  θα εξειδικευθούν ως 31/12/2012 με τους συγκεκριμένους στόχους  (ποιοτικούς και ποσοτικούς) που πρέπει αυτοί να πετύχουν  κατά την διάρκεια της θητείας τους  και  οι οποίοι και θα ελέγχονται ανά τρίμηνο όπως ορίζει ο νόμος .Εξυπακούεται πως στην κρίση για την κάλυψη των ανωτέρω θέσεων μετέχουν όλοι όσοι διαθέτουν τα κατά το νόμο τυπικά προσόντα.
2) Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών που θα δημοσιευθεί ως τις 31/1/2013, θα καθοριστούν ο τρόπος,  η διαδικασία και τα όργανα ελέγχου επίτευξης των στόχων της προηγουμένης παραγράφου,  στη βάση των καλύτερων διεθνών πρακτικών.
3)Για όσες περιπτώσεις δεν έχει λήξει η θητεία, οι σημερινοί  προϊστάμενοι  παραμένουν στις θέσεις τους, σύμφωνα με το νόμο και θα υπόκεινται στα κριτήρια αξιολόγησης που θα τεθούν.

Διαβάστε επίσης
Υποχωρεί η κυβέρνηση στις αλλαγές των εφοριακών;




                             
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση