GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραλίγο τραγωδία με σχολικό από μεθυσμένο

Παραλίγο τραγωδία με σχολικό από μεθυσμένο Ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, εξετάζουν οι Αστυνομικές Αρχέ...

Παραλίγο τραγωδία με σχολικό από μεθυσμένο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, εξετάζουν οι Αστυνομικές Αρχές στην Αμαλιάδα. Ένας άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, έκλεισε με το όχημά του το δρόμο σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που μετέφερε μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αμαλιάδα – Σιμόπουλο, μεταφέροντας μαθητές. Στην είσοδο της Εφύρας και για άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα λόγο  47χρονος που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα, σταμάτησε μπροστά στο λεωφορείο ευτυχώς χωρίς να συμβεί τροχαίο ατύχημα, αλλά κλείνοντάς του την πορεία.

Στη συνέχεια βγήκε από το όχημά του και με γροθιές έσπασε τα τζάμια της μπροστινής πόρτας του λεωφορείου. Παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες απειλούσε πως θα κάψει το λεωφορείο. Ο οδηγός αναζητείται από τις Αρχές.

Πηγή: ilialive.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση