GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστάτωση στη Βουλή: Ο Τσαυτάρης έπεσε από την καρέκλα

Τη δική της… επανάσταση έκανε η ξύλινη καρέκλα στα υπουργικά έδρανα της Βουλής, καθώς έπειτα από χρόνια ασφυκτικών πιέσεων αποφάσισε να...

Τη δική της… επανάσταση έκανε η ξύλινη καρέκλα στα υπουργικά έδρανα της Βουλής, καθώς έπειτα από χρόνια ασφυκτικών πιέσεων αποφάσισε να παραδώσει, ανώμαλα στο έδαφος τον ατυχή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης στην….
Ολομέλεια, όταν ο κ. Τσαυτάρης μπήκε στην αίθουσα και περιμένοντας την δική του σειρά προκειμένου να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση για την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα επιχείρησε να καθίσει στις πίσω σειρές των υπουργικών εδράνων.
Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος που προκάλεσε αναστάτωση στις πτέρυγες των βουλευτών. Το πλάνο της τηλεόρασης της Βουλής επανήλθε στους υπουργούς και έδειξε 2-3 υπαλλήλους της Βουλής να βοηθούν τον κ. Τσαυτάρη να σηκωθεί και στην συνέχεια να αποσύρουν την σπασμένη καρέκλα. Την ίδια ώρα ο κ. Χρήστος Παππάς επιχειρούσε να αστειευτεί λέγοντας «η κυβέρνηση καταρρέει» με τα πρωτοπαλίκαρά του να ξεσπούν σε γέλια αποδεικνύοντας ότι η ποιότητα του χιούμορ τους συνάδει με αυτή της ιδεολογίας τους, όπως σχολίασαν κάποιοι.
Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Τσαυτάρης κοιμήθηκε! «Για αρκετή ώρα έδινε σκληρή μάχη με τον ύπνο, άλλαξε μάλιστα και θέση στα κυβερνητικά έδρανα. Ενώ βρισκόταν στην πρώτη σειρά και τον έγραφε η τηλεόραση, πήγε στη γαλαρία και βρήκε την ησυχία του. Τα βλέφαρα βάραιναν, το σώμα έγερνε και τελικά έπεσε με πάταγο από την θέση του πάνω στο κόκκινο χαλί. Η πολυτελής πολυθρόνα τον ακολούθησε στο έδαφος προκαλώντας τον θόρυβο, αλλά και τον γέλωτα στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, που ασκούσε κοινοβουλευτικό έλεγχο εκείνη τη μοιραία στιγμή», αναφέρεται στη σχετική είδηση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.
Πάντως, ο υπουργός έδειξε ότι έχει αντοχές στις… ελεύθερες πτώσεις καθώς δεν τραυματίστηκε.
kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση