GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων του Κονέκτικατ

Όλα τα παιδιά που σκοτώθηκαν την Παρασκευή, στο μοιραίο σχολείο του Κονέκτικατ ήταν ηλικίας 6 και 7 ετών, αποκάλυψε σήμερα ο ιατροδικαστ...

Όλα τα παιδιά που σκοτώθηκαν την Παρασκευή, στο μοιραίο σχολείο του Κονέκτικατ ήταν ηλικίας 6 και 7 ετών, αποκάλυψε σήμερα ο ιατροδικαστής Γουέιν Κάρβερ που πραγματοποίησε την αυτοψία και τις νεκροτομές των θυμάτων.
Από τα 26 θύματα του Άνταμ Λάνζα τα 12 ήταν κορίτσια, 8 αγόρια και 6 ενήλικες γυναίκες. Τα 16 από τα παιδιά ήταν ηλικίας 6 ετών και τα υπόλοιπα 4 ήταν 7 ετών. Μάλιστα ένα από τα κορίτσια είχε γιορτάσει τα έβδομα γενέθλιά του τέσσερις ημέρες πριν από τη σφαγή.
Ο Λάντζα κατά τα φαινόμενα αυτοκτόνησε. Η νεκροτομή στη σορό του, όπως και αυτή της μητέρας του, θα πραγματοποιηθεί αύριο.
Η ομάδα των ιατροδικαστών ήθελε να ολοκληρώσει πρώτα τις νεκροτομές στις σορούς των παιδιών ώστε να τα παραδώσει το συντομότερο δυνατόν στις οικογένειές τους που θρηνούν για το χαμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση