GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν μπορούν να κάνουν μαθήματα αυτοί που εξέθρεψαν τη διαφθορά»

«Στο μυαλό του κ. Κεδίκογλου η “υπευθυνότητα” είναι συνώνυμη της διάλυσης του κράτους και των κοινωνικών δομών, των δήμων, των σχολείων,...

«Στο μυαλό του κ. Κεδίκογλου η “υπευθυνότητα” είναι συνώνυμη της διάλυσης του κράτους και των κοινωνικών δομών, των δήμων, των σχολείων, των νοσοκομείων», απάντησε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, σημειώνοντας ότι «αυτοί που εξέθρεψαν τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό, τη διαφθορά και τις πελατειακές σχέσεις, είναι οι τελευταίοι που μπορούν να κάνουν μάθημα σε όσους πάντα υπερασπίστηκαν τον πραγματικό ρόλο των δημόσιων αγαθών».

5 σχόλια

  1. Πανικός επικράτησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μιας κοινοβουλευτικής επιτροπής μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την ανακοίνωση που κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ετοιμάζεται να κάψει την Αθήνα αύριο, στις πορείες για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

    Ο βουλευτής Νίκος Βούτσης έλαβε το λόγο και ζήτησε να αποσυρθεί η ανακοίνωση και να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι εμπνευστές της. «Τέτοια ανακοίνωση ούτε την επομένη του εμφυλίου δεν βγαίνει» είπε χαρακτηριστικά.

    Από την πλευρά του κόμματος της κυβερνητικής πλειοψηφίας ανέλαβε να απαντήσει ο Θανάσης Νταβλούρος λέγοντας: «Επεσαν οι μάσκες. Αποκαλύφθηκε ότι είστε συνοδοιπόροι με τη Χρυσή Αυγή, σας ενώνει το ίδιο μανιφέστο και έχετε την ίδια ιδιότυπη τρομοκρατική αντίληψη.»

    Μετά από την τοποθέτηση αυτή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι έντονα.

    Και πήγαν να ετοιμάσουν τις μολότωφ
    για με τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗς νεολαίας του Συνασπισμού με το σύνθημα «ήρθε η ώρα για τις δικές μας μέρες»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαϊκό Πρακτορείο £ΥΡΙΖΑ 5 Δεκεβρη 20-13: Ξεκινούν οι εκδηλώσεις μνήμης για τα Δεκεμβριανά του 2008.
    Αθήνα ΠΕΡΙΟΧΗ πρώην Ελλάδας ~~~~

    * Με την δέουσα λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν χθες οι εκδηλώσεις εορτασμού για τα 69 χρόνια από τα Δεκεμβριανά του 1944.

    * Ακολουθούν από σήμερα οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης για τα Δεκεμβριανά του 2008.


    * Τέλος, υπενθυμίζεται ότι λόγω προσωρινών ελλείψεων σε ρύζι,οι δικαιούχοι αγοράς του παρακαλούνται να μην προσέλθουν στα καταστήματα του κρατικού μονοπωλίου, για να αποφύγουν την άσκοπη ταλαιπωρία.

    Εξαιρούνται φυσικά οι κάτοχοι κομματικής ταυτότητας Σύριζα-ΕΚΜ
    ή ΚΚΕ και οι υπάλληλοι της Βουλής.

    £υριζα ΛΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το φλεβαρη μηνα να φοβασαι..
    αχ πουλακια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ!!
    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ !!

    Και λιγα ειπε η ΝΔ και τους ετσουξε στο ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ γιατι ολα ηταν αληθειες..

    Όλοι ξερουν οτι το ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενας ακροαριστερος αντεθνικος αχταρμας κυριως εξαλλων κομμουνιστικων συνιστωσων…

    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και αυτο δεν κρυβεται απο τ΄δημοσιογραφισκους (μελη τους) που αλωνιζουν στα ΜΜΕ..

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ξερει οτι οι κουκουλοφοροι ξεπηδαγανε απο τις ταξεις των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και καλυπτονταν απο αυτο.

    Τα περι εμφυλιου να τα αφησουν στην ακρη οι τραμπουκοι της ακρας αριστερας, κανενα δεν φοβιζουν γιατι δεν αντανακλουν σε καμμια σοβαρη ταξη του Ελληνικου λαου, ειναι μια θλιβερη οργανωση ακραιων ανθελληνικων στοιχειων του 1-1,5% που συμπτωματικα πηρε ενα ποσοστο μεγαλυτεροι απο το μποι του λογω καταρευσεως του Πασοκ.

    Ομως αυτο ειναι παροδικο καθοτι ο χωρος που καλυπτε το Πασοκ δεν ειναι ακραιος και γρηγορα θα κουνησει μαντηλι στον θλιβερο Τσιπρα και την συμμορια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ = ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ !!!
    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΑΠΟΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ "ΝΟΜΟΥΣ" ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση