GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μασκότ με πτυχίο...

Οι Ιάπωνες αγαπούν πολύ τους ήρωες κινουμένων σχεδίων και κόμικς. Η πλούσια ιαπωνική παράδοση δεν περιορίζεται μόνο σε τηλεοπτικές σειρέ...

Οι Ιάπωνες αγαπούν πολύ τους ήρωες κινουμένων σχεδίων και κόμικς. Η πλούσια ιαπωνική παράδοση δεν περιορίζεται μόνο σε τηλεοπτικές σειρές, σποτ, βίντεο και βιβλία. Οι ήρωες των δημοφιλών κόμικς ζωντανεύουν στα εμπορικά κέντρα και στα καταστήματα, χάρη στη διάθεση των ανθρώπων που θέλουν να γίνουν… επαγγελματίες μασκότ!
Κάποιοι παίρνουν τη δουλειά τους πολύ σοβαρά. Τόσο, ώστε να νιώθουν ότι χρειάζονται σχετική εκπαίδευση. Γι’ αυτούς, λοιπόν, υπάρχει η μοναδική στον κόσμο σχολή για… χνουδωτές μασκότ.
Η σχολή ιδρύθηκε το 1985 από την Τσόκο Οχίρα, η οποία για πολλά χρόνια εργαζόταν ως μασκότ και θέλησε να μποιραστεί τα μυστικά του επαγγέλματος με άλλους, εξίσου παθιασμένους ανθρώπους.
Τι διδάσκει στους σπουδαστές; «Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ μαθαίνουν πρώτα να σέβονται τη στολή που φορούν. Είναι άσχημο να πλησιάζεις μια μασκότ και να φαίνεται, για παράδειγμα, το χέρι του ανθρώπου. Η στολή είναι η συνέχειά μας όταν τη φοράμε», λέει η Οχίρο.
Κατά τα άλλα, οι σπουδαστές μαθαίνουν χορό και την κινησιολογία που θα τους κάνει όσο το δυνατόν πιο πειστικούς! Ανάλογα με τις απαιτήσεις του ρόλου τους, μαθαίνουν να είναι τρομακτικοί, τρυφεροί ή πομπώδεις.
 Μασκότ με πτυχίο
 Μασκότ με πτυχίο
 Μασκότ με πτυχίο
 Μασκότ με πτυχίο
 Μασκότ με πτυχίο
 Μασκότ με πτυχίο
 Μασκότ με πτυχίο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση