GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακυρώνονται πτήσεις στις Βρυξέλλες

Το χιόνι, η ομίχλη και οι ισχυροί άνεμοι που πλήττουν τις Βρυξέλλες είχαν σαν αποτέλεσμα να ακυρωθούν ή να αναβληθούν πτήσεις κυρίως προ...

Το χιόνι, η ομίχλη και οι ισχυροί άνεμοι που πλήττουν τις Βρυξέλλες είχαν σαν αποτέλεσμα να ακυρωθούν ή να αναβληθούν πτήσεις κυρίως προς ορισμένες πόλεις της Ευρώπης, όπως η Λιόν και η Μαδρίτη, ανακοίνωσαν οι αεροπορικές αρχές.
Οι χιονοπτώσεις πλήττουν ένα μεγάλο τμήμα της βόρειας Ευρώπης και στο Βέλγιο το χιόνι αναμένεται να φτάσει τα δέκα εκατοστά στη μέση της ημέρας.
Στο μεταξύ, η αστυνομία στο καντόνι Βαλέ της Ελβετίας εξέδωσε σήμερα προειδοποίηση για τον κίνδυνο χιονοστιβάδων στις ελβετικές Άλπεις. Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει ότι μέσα σε πέντε ημέρες το χιόνι έχει φτάσει τα δύο μέτρα και πως οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και το σαββατοκύριακο.
Οι σφοδροί άνεμοι ευνοούν την πτώση χιονοστιβάδων και ο κίνδυνος, σύμφωνα με της αρχές έχει χαρακτηριστεί ως αυξημένος που σημαίνει ότι ακόμα και το πέρασμα ενός σκιέρ μπορεί να προκαλέσει την πτώση χιονοστιβάδας.
Το 2011 στο καντόνι του Βαλέ σκοτώθηκαν 16 άνθρωποι από χιονοστιβάδες και το 2012 τέσσερις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση