GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώνει Πίνο ο Ολυμπιακός...

Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να επισημοποιούνται εξελίξεις και αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ του Ολυμπιακού. Έτοιμη είναι η μετα...

Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να επισημοποιούνται εξελίξεις και αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ του Ολυμπιακού. Έτοιμη είναι η μεταγραφή του Χουάν Πάμπλο Πίνο, ο οποίος θα ανακοινωθεί μόλις ο Ολυμπιακός βρει τη λύση με τον Ντιόγκο και αδιάσει θέση ξένου. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Κολομβιανός έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με οψιόν για άλλα δύο χρόνια.
Από την ελληνική αγορά ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Μάικλ Ολαίτάν, κάτι που παραδέχτηκε με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή», ο πρόεδρος της Βέροιας. Οι ερυθρόλευκοι έχουν στο χέρι τους και τη μεταγραφή του Ντε Βινσέντι από τον ΠΑΣ, αν το αποφασίσουν να προχωρήσουν για τον Αργεντίνο.
Στη Γερμανία συνεχίζεται η φημολογία για ενδιαφέρον της Σάλκε για τον Κώστα Μανωλά, τον οποίο ο σύλλογος της Μπουντεσλίγκα φέρεται να προορίζει για αντικαταστάτη του Κυριάκου Παπαδόπουλου που είναι προς πώληση. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει ρήτρα 7,5 εκ. ευρώ στον αμυντικό του.
Στην Αργεντινή έγραφαν για επαφές της Χιμνάσια Χουχούι για τον Ιμπαγάσα, αλλά δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Αργεντίνου που θα μείνει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. Στην Πορτογαλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Ούγκο Βιάνα και στην Αργεντινή για Τσάβες.
Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς με τη Βέροια, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ζητάει από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν με νίκες το πρόγραμμα μέχρι το ματς με τη Λέβάντε, ώστε να ανοίξουν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ. όλη η προσοχή είναι στραμμένη στην προσεκτική επάνοδο του Αβραάμ Παπαδόπουλου που εφαρμόζει ειδικό πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, με σκληρή δουλειά αλλά δίχως πίεση και βιασύνη.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση