GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ωμή παρέμβαση Καραμανλή για το φορολογικό...

Μία παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις στην κοινοβουλευτι...

Μία παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.
 Ο πρώην πρωθυπουργός… κατσάδιασε τον γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ., Θανάση Μπούρα, με αφορμή την ψηφοφορία για το φορολογικό νομοσχέδιο και άφησε έκπληκτους τους παρευρισκόμενους βουλευτές.
Το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που διεξήχθη στη Βουλή η συζήτηση επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο. Ήταν πέντε το απόγευμα και ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν στο γραφείο του στον δεύτερο όροφο του κοινοβουλίου και παρακολουθούσε τη συζήτηση από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Στο γραφείο του είχαν συγκεντρωθεί και περίπου δέκα «γαλάζιοι» βουλευτές, που κουβέντιαζαν με τον Κώστα Καραμανλή για το φορολογικό νομοσχέδιο. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στην πόρτα της εισόδου του γραφείου ο κ. Μπούρας, ο οποίος χαιρέτισε τον πρώην αρχηγό του και θύμισε στους βουλευτές ότι επίκειται η ψηφοφορία.
Ο κ. Καραμανλής φάνηκε να «συννεφιάζει», στράφηκε προς το μέρος του και είπε: «Θανάση μου ο ρόλος της Κ.Ο. δεν είναι μόνο να μαζεύει τους βουλευτές στις ψηφοφορίες, αλλά και να φροντίζει να είναι ενημερωμένοι. Θα έπρεπε να είχες κανονίσει τουλάχιστον τρεις συνεδριάσεις για να γίνει ενημέρωση των βουλευτών και συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο…».
Ο κ. Μπούρας απάντησε ότι «οι βουλευτές ενημερώνονται κύριε πρόεδρε», ενώ έσπευσε να προσθέσει ότι «τώρα δεν προλαβαίνουμε να το συζητήσουμε πιο αναλυτικά γιατί αρχίζει η ψηφοφορία».

5 σχόλια

  1. δεν εκανε καμια προταση σαν εκεινη της καταργισης τησ ΣΔΟΕ και καταργισης της συναφειας για να πτωχεφσουμε μια και καλα? απλα ο καταλληλοτερος ηθελε ανημερωση καλα και αυτο να ενδιαφερεσε παρα απο τις ταβερνες και για τα κοινα ειναι μια προοδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΩΤΣΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και φυσικά εμείς, οι “απλοί” πολίτες, συζητάμε μόνο με υποθέσεις και όχι τεκμηριωμένα, λόγω έλλειψης πραγματικών στοιχείων:
    Κανένας από εμάς δεν μπορεί γνωρίζει το τι ώθησε τον Κ. Καραμανλή πριν από 4 χρόνια στην υπογραφή των συμφωνιών με Κίνα και Ρωσία.
    Ήταν μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική κίνηση ή απλά τύχη;
    Πάντως εγώ, με το φτωχό μου το μυαλό, συνδέω αυτές τις απειλές περί εξόδου της χώρας από την Ε.Ε., άμεσα με αυτές τις συμφωνίες, διότι έτσι θα έπαυε αυτόματα και το “πάτημα εισόδου” στην Ε.Ε. που δώσαμε σε αυτές τις 2 χώρες!
    Και συνεχίζω την σκέψη μου και λέω: όταν μιλούν για εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και για ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, αυτό ακριβώς εννοούν!!! Την παραχώρηση των δικαιωμάτων από αυτές τις 2 συμφωνίες σε άλλη/ες Ευρωπαϊκές χώρες.
    Εάν δεν το είχαμε ήδη κάνει, εάν δεν το είχαν ήδη εξασφαλίσει θα μας είχαν θέσει εκτός Ε.Ε.
    Μας λένε για νησιά, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, κλπ (όχι ότι δεν θα γίνουν αρκετά και από αυτά) απλά για να κοιτάμε αλλού.
    Δυστυχώς αποικία κάποιων είμαστε ακόμα και όχι απλά δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα, όχι δεν θέλουμε να το χωνέψουμε, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι ασχολείστε με τον πεθαμένο της Ραφήνας;;

    Από πότε τον ξεθάψατε από τη ναφθαλίνη και τον προετοιμάζετε για Εθνοσωτήρα;

    Ο Κωστάκης , με την εγκληματική του αμέλεια, την άβουλη παράδοσή του στους ασύδοτους κλεφτοκοτάδες που κυβερνούσαν ”αντ΄αυτού’, με την παροιμιώδη αταλαντοσύνη, την ατολμία και την προκλητική αδιαφορία που επέδειξε, ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ και ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

    Λούλης (μυστικοσύμβουλος του Kωστάκη) …
    « ...Αρκετοί από τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκε ο Καραμανλής διέψευσαν τις προσδοκίες του και σε επίπεδο ήθους, αλλά και σε επίπεδο ικανοτήτων ...»

    Kωστάκη οταν διόριζες τον Θανασάκη Μπούρα υφυπουργό οικονομικών, τον ρώτησες αν ήξερε να διαβάσει, η να αναλύσει εστω και εναν απλο ισολογισμό μίας μικρομεσαίας επιχείρησης;;;
    Ρωτησες ανεπάγγελτε επίγονε, τον διορισμένο τσάρο της οικονομίας και υποταχτικό της Ντοροφαυλοκρατίας,τον εγκάθετο της COLDMAN ... τον άχρηστο Αλογοσκούφη, αν μπορούσε να διοικήσει η να αναλάβει τα λογιστικά έστω και ενός επαρχιακού περιπτέρου ;;;
    Ρώτησες ποτέ την Γιάννα και την Ντόρα σε ποιούς μοίρασαν τα 30 και δις ΕΥΡΩ ;;;

    Τώρα Μπουχέσα μου ειναι αργά να ρωτάς για τα αφόρητα φορολογικά, που μας επιβάλουν, για να ξεπληρωθούν τα αμέτρητα δανεικά που τα εισεπραξαν τα γνωστά σου αρπαχτικά.

    ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η “ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ” ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΚΑΜΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.
    ΤΩΡΑ ΡΑΦΙΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ …
    ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ…
    ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑΚΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην λετε βλακειες η οικονομια ειναι θωρακισμενη τα αλλα ειναι ωμα σουβκακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση