GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα τρία στοιχήματα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα

Τη στρατηγική του για την «επόμενη ημέρα» σχεδιάζει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στον απόηχο της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που ολοκληρώνεται σήμε...

Τη στρατηγική του για την «επόμενη ημέρα» σχεδιάζει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στον απόηχο της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που ολοκληρώνεται σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το «μεγάλο στοίχημα», όπως αναφέρει η Real News είναι η ενιαιοποίηση του σε κόμα και η εξειδίκευση του κυβερνητικού του προγράμματος.
Παράλληλα ξεκινούν τα «ανοίγματα» προς άλλες δυνάμεις της πολιτικής σκηνής και κυρίως της κοινωνίας, με το βλέμμα στις εκλογές και τον στόχο για ανάδειξη μιας «αριστερής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ», για την οποία δηλώνουν έτοιμοι.
«Μεγάλο στοίχημα για μας είναι οι κοινωνικοί όροι που πρέπει να διαμορφωθούν» λέει κορυφαίος παράγοντας της Κουμουνδούρου, εντάσσοντας σε αυτό τρία επιμέρους στοιχήματα:
- Πώς θα ανταποκριθούν στις καθημερινά διαμορφούμενες ανάγκες, θα αντισταθούν στην κυβέρνηση, θα την ανατρέψουν και θα πετύχουν να το κάνουν αυτό οι πολίτες μέσα στις εκλογές.
- Πώς θα συγκεκριμενοποιήσουν το πρόγραμμά τους.
- Πώς θα συγκροτήσουν έναν αριστερό, ριζοσπαστικό, δημοκρατικό αλλά ανοιχτό φορέα που θα αντιδρά. Καθώς στην Κουμουνδούρου επιμένουν πως τα 35.000 περίπου μέλη που αριθμεί ήδη ο νέος φορέας «δεν τα θέλουν μόνο για τις ψηφοφορίες», αλλά ως ενεργούς πολίτες στο κίνημα και την πολιτική ζωή της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση