GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήσεων συνέχεια στους ΑΝΕΛ

Παραιτήσεων συνέχεια στους ΑΝΕΛ  Ο συντονιστής και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του νομού Κορινθίας υπέβαλαν τις παραιτήσεις του...

Παραιτήσεων συνέχεια στους ΑΝΕΛ 

Ο συντονιστής και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του νομού Κορινθίας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων "για λόγους ασυνεννοησίας, ψεμάτων και μη σωστής πολιτικής στην πράξη".
Πρόκειται για τους Γεώργιο Κουλούρη, Αννα Λιβαθηνού, Γκέλη Νικόλαο, Μαρία Μαρκέλα, Γεωργία Γκότση, Δημήτρη Σταθακόπουλο.




Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Ξεμειναν απο CDS , απο καταθεσεις της Μαργαριτας και γενικα απο τους Παπανδρεου.Τωρα μαζευουν την σοδια απο τα σπαρτά τους και διαλυονται εξ'ον συνετεθησαν. Στο πυρ το πολιτικο το εξωτερο. Ενας ενας και ολοι μαζι που πεξατε το βρομικο παιχνιδι κατα ΓΑΠ και της κυβερνησης του θα τιμωρηθειτε με πρωτους και καλλιτερους τους δικους του απο το νεο Πασοκ. Δεν μ'ενδιαφερει ο ΓΑΠ προσωπικα αλλα απεχθανομαι τα πολιτικα βρομοπαιχνιδα εποχων Μαυτογιαλουριδων. Ξυπνησαμε και τιμωρουμε πολιτικα χωρις ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση