GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Παπαρήγα για τους δικηγόρους

Η Παπαρήγα για τους δικηγόρους «Είναι ολοφάνερο ότι και στον χώρο των δικηγόρων επιβεβαιώνεται η αδικία και η εχθρική στόχευση του μέτρο...

Η Παπαρήγα για τους δικηγόρους
«Είναι ολοφάνερο ότι και στον χώρο των δικηγόρων επιβεβαιώνεται η αδικία και η εχθρική στόχευση του μέτρου που λέγεται απελευθέρωση επαγγελμάτων, απελευθέρωση υπηρεσιών με δεδομένο ότι η μεγάλη πλειοψηφία των δικηγόρων θα αναγκαστεί να βρεθεί και έξω από το επάγγελμα», δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων.
«Και αυτό ανεξάρτητα από την κρίση», πρόσθεσε, «πολύ περισσότερο σε συνθήκες κρίσης, απ’ τη στιγμή που στόχος είναι όλη η δικηγορική ύλη να συγκεντρωθεί στα χέρια λίγων μεγάλων εταιριών, οι οποίες συνδέονται με τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες κλπ». Η κ. Παπαρήγα σημείωσε ότι επιπλέον ένα μεγάλο μέρος των δικηγόρων είτε είναι μισθωτοί, είτε αυτοαπασχολούμενοι αντιμετωπίζουν πρόσθετα προβλήματα που έχουν σχέση πέρα από το εισόδημά τους, με το ασφαλιστικό αφού τα Ταμεία Υγείας κλπ γκρεμίζονται μέσα σ’ αυτή τη γνωστή διαδικασία που λέγεται ΕΟΠΥΥ.
«Επιβεβαιώσαμε στους αντιπροσώπους των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας», σημείωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ «ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας των δικηγόρων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται κοντά στην εξαθλίωση και θα υπερασπιστούμε και εκείνους που σε ένα μικρό χρονικό διάστημα θα βρεθούν σε πολύ άσχημη μοίρα. Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μέλλον μπροστά τους να είναι δικηγόροι, σε μεσαίες, νεότερες και πολύ νεαρές ηλικίες», δήλωσε και κατέληξε λέγοντας ότι:
«Θεωρούμε ότι και ο χώρος των δικηγόρων πρέπει να συντονίζεται και με τους άλλους εργαζόμενους παίρνοντας υπόψη ότι κάθε κλάδος βεβαίως έχει τα ιδιαίτερα αιτήματα, αλλά ο εχθρός και η επίθεση έχει ενιαία χαρακτηριστικά».
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση