GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερίδα για το παιδί και τα τροχαία ατυχήματα

Από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ημερίδα με θέμα το παιδί και τα τροχαία ατυχήματα διοργανώνει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης την Κυ...


Από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Ημερίδα με θέμα το παιδί και τα τροχαία ατυχήματα διοργανώνει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Παύλος Ζάννας» του κινηματοθέατρου «Ολύμπιον» (πλατεία Αριστοτέλους), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού.
Στόχος της εκδήλωσης, στην οποία είναι ελεύθερη η είσοδος για το κοινό, είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της οδικής ασφάλειας, ειδικά στις περιπτώσεις όπου εμπλέκονται παιδιά. Στην Ελλάδα οι θάνατοι από τροχαία ατυχήματα είναι σχεδόν δύο φορές πιο συχνοί απ’ ότι παγκοσμίως. Έχουμε 2.000 θανάτους, 4.000 βαριά και 30.000 ελαφρά τραυματισμένους κατά μέσο όρο το χρόνο. Από τους νεκρούς και τους τραυματίες το 1/3  είναι παιδιά.
Συντονιστής θα είναι ο κ. Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δημοσιογράφος του Mega Channel και παρουσιαστής της εκπομπής «Όλα για την Υγεία μου».
Ομιλητές θα είναι οι: Δημήτριος Αστερίου, Προϊστάμενος Τμήματος Τροχαίων Ατυχημάτων (Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης), Κυριακή Πασχαλίδου, Υπεύθυνη Παραρτήματος Β. Ελλάδος του Πανελληνίου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, Άρης Σταθάκης, Δημοσιογράφος, Παύλος Νεράντζης, Δημοσιογράφος και Παραγωγός Ντοκιμαντέρ, Ευρυπίδης Πραντσούδης, Παιδοχειρουργός, Διευθ. Παιδ. Τμήματος ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και Γεώργιος Τσιτσιλέγκας, Εκπαιδευτής PreHospital Trauma Life Support (PHTLS).
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση