GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Αμπελικό κοντά στους πληγέντες ο Νίκος Σηφουνάκης...

Στο Πλωμάρι, όπως κάθε χρόνο, μετέβη και σήμερα ο Βουλευτής κ. Νίκος Σηφουνάκης, όπου παρέστη στη δοξολογία και στη λιτανεία του ...



Στο Πλωμάρι, όπως κάθε χρόνο, μετέβη και σήμερα ο Βουλευτής κ. Νίκος Σηφουνάκης, όπου παρέστη στη δοξολογία και στη λιτανεία του πολιούχου Αγίου Νικολάου.
Προηγουμένως επισκέφθηκε το Αμπελικό, ορεινό χωριό, που πλήγηκε ιδιαίτερα από την τελευταία θεομηνία. Εκεί είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το μέγεθος των ζημιών στις δημόσιες υποδομές αλλά και στα σπίτια και λοιπές ιδιοκτησίες των κατοίκων.
Ο κ. Σηφουνάκης, μετά την επιτόπια επίσκεψή του, χαρακτήρισε πρωτοφανή την καταστροφή που επέφερε η θεομηνία. Κατά τις συζητήσεις του με τους κατοίκους του Αμπελικού, ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα ενέργειές του στην Αθήνα και ανέφερε πως θα μεταφέρει την εικόνα και τα προβλήματα που βιώνει η τοπική κοινωνία στην Βουλή, ώστε γρήγορα, όπως και για τις άλλες πληγείσες περιοχές της Λέσβου, να εκδηλωθεί η συμπαράσταση της Πολιτείας.
Πηγή: lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση