GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη-Μαντολινάτα στα ρεκόρ Γκίνες

Κρήτη-Μαντολινάτα στα ρεκόρ Γκίνες Μία ιδιαίτερη διάκριση έλαβε το Ηράκλειο στην εκπνοή του 2012 με τους υπεύθυνους για τα ρεκόρ Γκίνε...

Κρήτη-Μαντολινάτα στα ρεκόρ Γκίνες


Μία ιδιαίτερη διάκριση έλαβε το Ηράκλειο στην εκπνοή του 2012 με τους υπεύθυνους για τα ρεκόρ Γκίνες να ανακοινώνουν ότι η μαντολινάτα που διοργανώθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου στην πόλη κέρδισε μια θέση στο βιβλίο Γκίνες!
Η μαγική βραδιά με τους ήχους των 414 μαντολίνων πραγματοποιήθηκε με φόντο το βενετσιάνικο φρούριο του Κούλε στο λιμάνι του Ηρακλείου που διοργανώθηκε στα πλαίσια του Cretan Mandolin Festival. Μικροί, μεγάλοι, αρχάριοι και έμπειροι ένωσαν το μεράκι τους για το μαντολίνο και συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι σε μια προσπάθεια να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχαν οι Γερμανοί.


Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι διοργανωτές στην μαντολινάτα συμμετείχαν 414 άτομα ξεπερνώντας τις συμμετοχές της Γερμανίας που ήταν 383. Στόχος της βραδιάς ήταν οι συμμετέχοντες να καταφέρουν να συντονιστούν παίζοντας τον ίδιο σκοπό για επτά λεπτά.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών της μαντολινάτας: Σήμερα τελευταία μέρα του χρόνου πήραμε την απάντηση από τον οργανισμό του Guinness η οποία είναι η εξής:
«Συγχαρητήρια τώρα έχουμε να υπερηφανευόμαστε πως η μεγαλύτερη ορχήστρα μαντολίνων του κόσμου βρίσκεται στην Κρήτη και ακόμα περισσότερο πως χάριν στην δική σας συμμετοχή δημιουργήσαμε ένα νέο θεσμό στην Κρήτη το Cretan Mandolin Festival».


Πηγή: prismanews.gr



Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση