GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσιάστηκε η αγγλική έκδοση των συνταγών της Μαρίκας Μητσοτάκη

Συνταγές, μεταξύ των οποίων και τα περίφημα ντολμαδάκια της Μαρίκας Μητσοτάκη που έγιναν σημείο αναφοράς της ταραγμένης περιόδου τ...


Συνταγές, μεταξύ των οποίων και τα περίφημα ντολμαδάκια της Μαρίκας Μητσοτάκη που έγιναν σημείο αναφοράς της ταραγμένης περιόδου του 1989 κι έφτασαν μέχρι το βήμα της Βουλής, εκδόθηκαν και στα αγγλικά, αποκαλύπτοντας τα μυστικά απο την πολυσυζητημενη κουζίνα της συζύγου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ.
Η παρουσίαση του βιβλίου στην αγγλική έκδοση των «KERKYRA Publications-Economia PUBLISHING», πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι και ομιλητές ήταν η κόρη της αείμνηστης Μαρίκας Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα μητσοτάκη και ο εκδότης του βιβλίου, Αντώνης Παπαγιαννίδης.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, πρόκειται για «ένα βιβλίο με μνήμες από την οικογενειακή ζωή, συνδεδεμένη με την ιστορία της χώρας και τις οικογενειακές συνταγές».
Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση