GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάρρηξη σε υπηρεσία του Δήμου Χανίων...

Μια περίεργη διάρρηξη καταγγέλθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Χανίων, η οποία στεγάζεται σε κτίριο στην ...

Μια περίεργη διάρρηξη καταγγέλθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Χανίων, η οποία στεγάζεται σε κτίριο στην οδό Γρηγορίου Ε'. Άγνωστοι είχαν εισέβαλαν στα γραφεία προσπαθώντας, χωρίς επιτυχία, να διαρρήξουν θωρακισμένο συρτάρι ασφαλείας στο οποίο φυλάσσονται φάκελοι και εγγυητικές επιταγές.
Οι υπάλληλοι που πήγαν το πρωί στην εργασία τους βρήκαν πεταμένους και ανοιγμένους φακέλους καθώς και διάφορα αντικείμενα σκορπισμένα παντού. Οι «ποντικοί» πήραν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ενώ παραμένει άγνωστο αν μέσα από τους φακέλους έχουν αφαιρέσει έγγραφα κάτι που θα γίνει γνωστό μετά από έλεγχο που θα ενεργήσει η υπηρεσία.
Στο σημείο έσπευσε η σήμανση που έλαβε αποτυπώματα από τον χώρο, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήσιμα στοιχεία στην προσπάθεια για εντοπισμό των δραστών.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στο χώρο που στεγάζεται η τεχνική υπηρεσία δεν βρέθηκαν εμφανή ίχνη παραβίασης κάποιας εισόδου, ενώ οι δράστες περιόρισαν τη δράση τους μόνο στα γραφείο της τεχνικής υπηρεσίας χωρίς να εισέλθουν σε άλλους χώρους.
Στο ίδιο κτίριο στεγάζεται η Πολεοδομία του δήμου και η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης απορριμμάτων.
Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση