GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδ. Γεωργιάδης για Π. Καμμένο: “Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια”

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ 99.5, άσκησε κριτική στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη...

kammenos vouli1 300x200 Αδ. Γεωργιάδης για Π. Καμμένο: Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνιαΟ βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ 99.5, άσκησε κριτική στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο.
Ειδικότερα, αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε: «…Είδα μια συνέντευξη του κ. Τσίπρα από πέρυσι τον Οκτώβρη και έλεγε ότι δεν θα πληρώσει το χαράτσι – γιατί είναι μεγάλος επαναστάτης – και θα το δώσει στο ΚΕΘΕΑ. Έκανα λοιπόν πριν από ενάμιση μήνα μια ταυτόχρονη ερώτηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος για το αν πλήρωσε το χαράτσι, και στο υπουργείο Υγείας για το αν το κατέθεσε στο ΚΕΘΕΑ.
Το υπουργείο Περιβάλλοντος πήγε να τον προστατέψει και μου έστειλε μια ασαφή απάντηση. Την ημέρα που ανακοινώθηκε η απάντηση, προ εικοσαημέρου, ο κ. Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση είπε πως βεβαίως ο κ. Τσίπρας δεν πλήρωσε το χαράτσι κι έδωσε τα λεφτά εκεί που είχε πει. Η απάντηση του υπουργείου Υγείας που μου ήρθε χθες αναφέρει ότι δεν υπάρχει κατάθεση στο όνομα του κ. Τσίπρα, αλλά υπάρχουν πολλές ανώνυμες δωρεές. Όταν κάποιος λέει δημοσίως πως θα δώσει το χαράτσι στο ΚΕΘΕΑ, δεν τον πιάνει ξαφνικά η σεμνότητα να πάει να τα δώσει ανώνυμα.
Αφού υποτίθεται πως το κάνει για λόγους συμβολισμού. Ο κ. Τσίπρας τα παντελόνιασε τα λεφτά. Επειδή είναι Τσίπρας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σου λέει “σιγά μη μου κόψουν και το ρεύμα”, πηγαίνει και κάνει μαγκιές. Ο πολιτικός δεν μπορεί να λέει ανώνυμα πράγματα. Αυτό ότι ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας θεωρεί τον εαυτό του πιο έξυπνο από τους άλλους Έλληνες κι επειδή είναι αυτός που είναι και δεν θα του κόψουν το ρεύμα παντελονιάζει τα λεφτά κι ο άλλος που είναι φτωχός και δεν έχει να πληρώσει του μένει χωρίς ρεύμα, δεν το δέχομαι. Αυτό είναι αίσχος. Ας μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους αν τα έφαγε τα λεφτά ο κ. Τσίπρας, να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε».
Σε ότι αφορά τον κ. Καμμένο , ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «…Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια! Δεν υπάρχει δεύτερος! Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική! Το ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε 10%, είναι δείγμα τρομερής παρακμής.
Έβγαζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ψεύτη, όλοι οι άλλοι τον καταλαβαίναμε ότι λέει ψέματα – πλην αυτών που τον ψηφίσανε δυστυχώς – και τώρα βγαίνουν οι δικοί του και αποκαλύπτουν πως ο ίδιος είχε δώσει το χαρτί. Το ακόμα χειρότερο, βέβαια, είναι η εμπλοκή Βουλγαράκη.
Ο Καμμένος, που μέχρι πριν από μια εβδομάδα μάς έκανε μαθήματα ηθικής με το δάχτυλο στη Βουλή. Έστω κι έτσι, ελπίζω οι ψηφοφόροι του, που είναι άνθρωποι καλών προθέσεων, αγνοί Έλληνες που ήθελαν να αντιδράσουν στην πίεση που δέχτηκε η χώρα, να κατάλαβαν το λάθος τους».

7 σχόλια

  1. Αυτό ακριβώς που ελέχθει από τον κωλοτούμπα είναι το καλύτερο. Δηλαδή ο κόσμός (ο Καραγκιόζης) προχωρεί και αφήνει τον γεωργιάδη στα πίσω καθίσματα να τραγουδά με την βουγιουκλάκη. Σύνελθε καραγκιοζάκο, γιατί όσον ούπω έρχονται εκλογές κι ότι έσπειρες θα λάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    ΣΙΧΑΜΑ
    Σε πήραν οι Νεοδημοκράτες να τους κάνεις τον κλόουν τον Καραμανλή τον ρώτησαν τί έχει ακούσει απο σένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σου καψανε τα μαγαζια.τωρα ελπιζω να σου καψουν και τις αποθηκες που φιλας τα βιβλια σου.τα σκηπτρα του καραγκιοζη τα εχεις εσυ μπουμπουκο.και σενα δε θα υπαρξει δευτερος ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην κουράζεσαι και μας πάθεις και τίποτα,δεν πείθεις απολύτως κανέναν, ούτε και τις τηλεθεατριες της Τατιάνας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν και χειρότερα τελικά απο Σαμαρά - ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό τον απροσαρμοστο μαλακα παλι λυμενο τον αφήσανε; παλι δεν του βαλανε φιμωτρο; ας του δώσουν τελικά τα χάπια του μην τον αφήνουν ετσι αμαρτία ειναι να γαυγίζει σαν αδέσποτο σκυλι.

    Σε σενα το λέω ρε Σαμαρα όταν τον περιμαζεψες ανελαβες και την ευθυνη της θεραπείας του γιατί τον αφήνεις έτσι; αν τελικά θελεις να τον αμολύσεις δωστον στο μπογια μπας και βρεθει άλλος αναδοχος.

    Καταλαβαινω ότι ειναι μαλακας και σε φέρνει σε δυσκολη θέση αλλα δείξε λιγη συμπονοια καντου μια ευθανασια αφου ουτως η αλλως για τα μπαζα είναι δεν το λυπασαι τον βλαμμενο;

    Ξερω θα σου στοιχισει που θα βρεις άλλο τετοιο καραγκιοζη, δύσκολο, αλλα τελικά για το καλό του το λέω γιατι ετσι και βρεθει σε τιποτε κόσμο θα φαει κατι κλωτσηδια που δεν θα ξερει που να κρυφθει και ειναι αμαρτία γιατι ειναι αρρωστος βαρεια αρρωστος χαπια περιθαλψη η ευθανασια, έχετε κτηνιατρους στην ΝΔ ας τον αναλαβει τελικα καποιος δειξτε του λίγη ανθρωπια στα προθυρα τηςε λύσσας είναι το καυμενο ανακουφιστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέτε μόνο βλακείες όλοι σας παπαγαλάκια υης διαστοφής.Καλά λέει ο άνθρωπος.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ είναι.Ενας πολιυικός(τρομάρα του)που παίζει με τους θεσμούς της δημοκρατίας μετρώντας μόνο το συμφέρον του είναι και επικίνδυνος.Αντε πνιγείτε κωλοπαίδια που έχετε μούτρα και μιλάτε.Αντε τραβάτε στην ουρά της σουσουράδας τον Μαριά να σας καθοδηγήσει.Και που είσαι ένας μαλάκας να γράφει τόσα κείμενα για να φαίνονται πολλά τα κείμενα δείχνει την πιστότητα των αντιλήψεών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση