GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος:Ερεύνα για τον θάνατο διαρρήκτη

Κύπρος:Ερεύνα για τον θάνατο διαρρήκτη Τη διεξαγωγή έρευνας, για το θάνατο ενός διαρρήκτη, κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης, ύστε...

Κύπρος:Ερεύνα για τον θάνατο διαρρήκτη

Τη διεξαγωγή έρευνας, για το θάνατο ενός διαρρήκτη, κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης, ύστερα από διάρρηξη μεγάλου καταστήματος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, διέταξε η Κυπριακή αστυνομία.
Η διάρρηξη έγινε το πρωί της Δευτέρας, από τρεις δράστες. Στη διάρκεια, της κινηματογραφικού τύπου, καταδίωξης που ακολούθησε στα περίχωρα της Λευκωσίας, υπήρξαν εκατέρωθεν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα, ο ένας από αυτούς, να τραυματισθεί θανάσιμα.
Η νεκροτομή έγινε σήμερα και έδειξε ότι ο θάνατός του προήλθε από αυτοτραυματισμό από σφαίρα, που μπήκε από την πλάτη και βγήκε από το στήθος. Η αρχική εκδοχή της Αστυνομίας ήταν ότι ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς και οφειλόταν σε σφαιρίδια από πυροβολισμό, με κυνηγετικό όπλο, ενός συνεργού του εναντίον των αστυνομικών.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ωστόσο, κάλεσε όλους να αναμένουν το αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας που διατάχθηκε από την πρώτη στιγμή.





Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση