GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το υπ. Παιδείας θέλει την κατάργηση και συγχώνευση σχολών έως το Φεβρουάριο...

Στοεπίκεντρο της συνάντησης που έχει σήμερα ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων,Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αρβανιτόπ...



Στοεπίκεντρο της συνάντησης που έχει σήμερα ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων,Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, με τους πρυτάνεις τωνπανεπιστημίων βρίσκονται οι καταργήσεις, συγχωνεύσεις και μετονομασίες τμημάτωνκαι σχολών, στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου «Αθηνά».
Οιπρυτάνεις αντιδρούν στα χρονικά περιθώρια διαλόγου που έθεσε το υπουργείοΠαιδείας, καθώς όπως έχουν επισημάνει και στην πρόσφατη συνεδρίασή τους, δενείναι δυνατόν ένα τόσο μεγάλο ζήτημα να διευθετηθεί ως τον Φεβρουάριο.
Απότην πλευρά του, το υπουργείο Παιδείας προσανατολίζεται στο να διαγωνιστούν οιυποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων του 2013 με βάση τον νέο χάρτη τηςτριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Οιπρυτάνεις καλούν το υπουργείο να μην εμμείνει στην άποψη ότι ο νέος χάρτης τωνσχολών και τμημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να είναι έτοιμος μέσα σε 60ημέρες, αλλά να προχωρήσει ο διάλογος σε βάθος, ακόμη και αν χρειασθεί ναολοκληρωθεί την μεθεπόμενη ακαδημαϊκή χρονιά- άποψη που μέχρι στιγμής φαίνεταινα μη δέχεται το υπουργείο.
Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση