GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Δένδια-ΣΥΡΙΖΑ για την επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ...

Ένα μικρό «οπλοστάσιο» και αποθήκες παραεμπορίου ανακάλυψε η αστυνομία μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Η αστυνομική επιχείρηση για πάταξη του παραεμπορί...

Ένα μικρό «οπλοστάσιο» και αποθήκες παραεμπορίου ανακάλυψε η αστυνομία μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Η αστυνομική επιχείρηση για πάταξη του παραεμπορίου στην Πατησίων και μέσα στην ΑΣΟΕΕ όπου κατέφυγαν κάποιοι μικροπωλητές προκάλεσε την έντονη αντιπαράθεση του υπουργού Δημοσίας Τάξεως με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι από άσυλο ιδεών έχει σε άσυλο ανομίας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ευθεία επίθεση στο άσυλο και στη δημοκρατική λειτουργία των πανεπιστημίων.
Συγκεκριμένα, στους χώρους του Ιδρύματος βρέθηκαν 17 κράνη, 6 αντιασφιξιογόνες μάσκες, 40 μεταλλικές ράβδοι και ξύλινα ρόπαλα, 150 άδεια μπουκάλια, πέτρες, ηλεκτρικά μηχανήματα και έναν ραδιοφωνικό σταθμό με πομπό εκπομπή και κεραία στην ταράτσα.. Οι αρχές εντόπισαν επίσης 17 σάκους με προϊόντα παρεμπορίου καθώς στο Πανεπιστήμιο προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο αλλοδαποί μικροπωλητές.16 μικροπωλητές συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
"Ανά πάσα στιγμή, ακόμα και  μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, και ενώ τα Πανεπιστήμια δεν λειτουργούν, η κυβέρνηση, με τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς  ψάχνει αφορμές για να επιτεθεί στους πολιτικούς χώρους που δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό του πανεπιστήμιου, παραβιάζοντας το άσυλο με πρόσχημα την δήθεν  πάταξη του παρεμπορίου", αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει αμετανόητος να καλύπτει την ανομία και να μάχεται την προσπάθεια αποκατάστασης της νομιμότητας. Τελευταία προστατευόμενη «συλλογικότητα» από το ΣΥΡΙΖΑ είναι, βάσει της αποψινής του ανακοίνωσης, το παρεμπόριο και οι αντιεξουσιαστές που λειτουργούν ραδιοσταθμούς χωρίς άδεια και αποθηκεύουν αντιασφυξιογόνες μάσκες, καδρόνια, κράνη και μπουκάλια για βόμβες μοτότωφ στους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ανεύρεση μέσα στο Πανεπιστήμιο και η κατάσχεση των παραπάνω από την Αστυνομία συνιστά κατά το ΣΥΡΙΖΑ επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα και τη δημοκρατική λειτουργία των Πανεπιστημίων", απάντησε ο Νίκος Δένδιας.
Μάλιστα, ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, σε νέα δήλωσή του χαρακτήρισε δυσεξήγητη τη στάση την οποία τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ: "Είναι δυσεξήγητη η στάση την οποία τηρεί αφενός μεν ο ΣΥΡΙΖΑ, αφετέρου η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοινώσεις οι οποίες προκαλούν την κοινή λογική. Η πραγματικότητα είναι μία και είναι σαφής: η χώρα κινδυνεύει από δύο άκρα. Ένα άκρο, το οποίο επιθυμεί τη συγκάλυψη και την ανοχή της ανομίας και ένα άκρο, το οποίο επιχειρεί να υποκαταστήσει τη νομιμότητα. Και αυτά τα άκρα, και τα δύο, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά", είπε.
Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ


Διαβάστε επίσης
Τώρα-Αστυνομία στην ΑΣΟΕΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην ΑΣΟΕΕ

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Δένδια για ΑΣΟΕΕ

2 σχόλια

  1. Συγνώμη αυτή είναι η ΛΙΣΤΑ; ... μήπως είναι η ΝΥΣΤΑ; ... εγώ γράμματα δεν ξέρω , ούτε έχω βγάλει πανεπιστήμια αλλά εγώ θα επιθυμούσα να δω την καλή λίστα , αυτή που θα πέσουν τα τσιμέντα που λένε και στα γήπεδα όταν έρχεται ο παιχταράς σε μια ομάδα, αυτή θα την δούμε ποτέ; ...

    Δεν σας μιλάω με γρίφους λέω για την ΛΙΣΤΑ του Χριστοφoράκου που την έκαναν γαργάρα ΌΛΟΙ , ναι βρε , για αυτή της Siemens λέω, που δεν ξεχνάμε ακόμα μερικοί … Αυτή μάλλον θα την δει ο Ιστορικός του μελλόντων και θα λέει: ΚΑΛΑ τόσο χαζοί ήταν αυτοί οι Ραγιάδες οι Έλληνες του 2012/13; που ανεχόταν να τους λέει κάποιος Πάγκαλος {ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ ΡΕ, το ρε θα το βάλει σιγά σιγά} η κάποιος {{ αριστερός]] Κουβέλης νομίζω πως λεγότανε !! μαζί με κάποιους αριστρεροδεξιοστροφους λεκέδες, κ. Χατζησωκρατης, κ. Λυκουδη και αλλά τέτοια παραδομένα της Μερκλε :έλεγαν ότι πρέπει να σωθεί η πατρίδα αλλά για να σωθεί θα πρέπει να πεθάνετε μερικοί Έλληνες γιατί σαν πολλοί μαζευτήκαμε..

    Στο Θίασο μας υπάρχει και κάποιος σοσιαλιστής ο Γ. Α. Παπανδρέου βέβαιααα μεγάλο μυαλό καθηγητή του Χάρβατ τον έκαναν είχε κληρονομήσει ένα κόμμα ΠΑΣΟΚ; ΣΟΚ; κάπως έτσι το έλεγαν, έβαλε μαζί με τους κηπουρούς –συλλέκτες μαύρου χρήματος την χώρα στο Δ.Ν.Τ γιατί μόλις έγινε πρωθυπουργός άρχισε την καμπάνια , έχω έναν διεφθαρμένο λαό, όλοι είναι κλέφτες, η χώρα είναι σαν τον τιτανικό που έπεσε στο παγόβουνο και βουλιάζει ,βγάλτε μας από της αγορές ρε να κονομήσετε ..Μόλις το κατάφερε άφησε άξιο διάδοχο του στο κόμμα αν θυμάμαι κάποιο αντισυνταγματάρχη; Αντί- συνταγματολόγο; Αλλα για να μην κουράζεστε Αν πείτε ΧΑΡΑΤΣΙΑ τον ξέρουν όλοι στην μικρή μας γειτονιά , Βενιζέλο τον έλεγαν , αυτός ο ευτραφής μπουδρολογος κατάφερε με 12% να κάνει συγκυβερνήσει με την Ν.Δ του κ. Σαμαρά : Ο κ. Σαμαράς ο ποιητή και ακροβάτη ειδικευμένος σε αεροτουμπες εδάφους εδαφους αλλά και αέρος αέρος συνεπικουρούμενοι από τους κάποιους βουλευτές –βολεμένους κάπως έτσι τους αποκαλούσαν τότε, όχι ρε ΓΙΕΣ ΣΕΡΡΡ , κάτι ονόματα υπάρχουν ακόμα στον πάπυρο της προδοσίας λεγόταν, Ντινοπουλος, Αδωνις η χαϊδεύτηκα Μπουμπουκος , ο Γιακουμάτος , η Βουλτεψη , μαζί με τον ακτιβιστη δεξιός με το τσεκούρι Βορίδης πήραν επάνω τους την ομάδα , έλεγαν αν δεν πάρομε την δόση θα επαληθευτούν οι Μάγια και θα καταστραφεί ο κόσμος στης 21/12/2012 .. ΕΕ και για να μην καταστραφεί ο πλανήτης, έτσι την πήρανε την δόση αλλά όχι ο λαός !!! οι τραπεζίτες, ο λαός πήρε τον λογαριασμό να την πληρώσει..

    Στο άλλο κόμμα το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε ο νέος ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ Λομβαρδός- Λοβερδος; τέλος πάντων κάπως έτσι τον έλεγαν ,βέβαιααα μεγάλο μυαλό και ωραίος άντρας, λέγετε ότι έδινε κάθε μήνα 500 μόνο στο κομμωτήριο.. Όλα τα ψήφιζε ,δεν άφησε τίποτα αψήφιστο όμως ήρθε σε ρήξη και τσακώθηκε με τον Βενιζέλο ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; για μια ΚΩΛΟ αφίσα, Βενιζέλος έλεγε ότι ο Ήλιος ανατέλλει {σε μια αφίσα που είχαν ως σύμβολο του κόμματος τότε} και ο κ. Λοβερδος έλεγε ότι έδυε !!!!!

    Έτσι σαν επαναστάτης ο Λοβερδος έκανε και αυτός ένα κόμμα; Κίνημα; δεν ξέρω, αλλά είχε ένα παράξενο όνομα ΡΙΞΙΑ ΜΙΣΟ-ΡΙΞΙΑ κάπως έτσι, πήρε μαζί του και τον μεγάλο τραγουδιστή –γυμναστή τον Αιδωνη να του τραγουδά τα επαναστατικά τραγούδια, μεταξύ μας μεγάλη φωνή ο άνθρωπος !! αιδωνη ,όνομα και πράμα, βουλευτής βέβαια και αυτός ..

    Κοίτα να δεις τι μπορεί να κάνει μια κώλο ΑΦΙΣΑ!! Διέλυσε το κόμμα του κ. καθηγητή Γ. Α. Παπανδρέου; ΑΙΣΧΟΣ σας ΡΕ.. να υπήρχε ένας σοβαρός λόγος!! μια αρχηγική θέση ; ένας καλός μισθός από την Μερκλε να πάει στο καλό ,αλλά για μια Κκ@@@ ΑΦΙΣΑ; Δεν χωνευτέ αυτό!!!

    Γελαστέ λίγο με τον Θίασο μας, όσο δεν φορολογείτε ακόμα το γέλιο ….γιατί έμαθα ότι θα κατεβαίνει το ΣΔΟΕ και θα κόβει πρόστιμα σε όσους γελούν ακόμα…

    Κακομοίρηδες πολιτικάντηδες το νουσας μην πάρει ανάποδες ο κόσμος γιατί σας λυπάμαι ΟΛΟΥΣ…

    Η Ο.Π.Λ.Α...Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες, τονίζει ο Αντ.Σαμαράς
    Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο πρωθυπουργός: «Τη χρονιά που πέρασε διαψεύσαμε τις χειρότερες προσδοκίες για την Ελλάδα. Τη χρονιά που αρχίζει, το 2013, θα ξεπεράσουμε τις καλύτερες προσδοκίες για την... Ελλάδα και τους.. Έλληνες».
    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231228476

    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;
    ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ Ή ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ-ΖΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση