GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ:Κανένα κουκούλωμα

ΠΑΣΟΚ:Κανένα κουκούλωμα Συνολικά 22 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπέγραψαν το κείμενο της πρότασης για σύσταση προανακριτικής επίστροπής για τον ...

ΠΑΣΟΚ:Κανένα κουκούλωμα
Συνολικά 22 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπέγραψαν το κείμενο της πρότασης για σύσταση προανακριτικής επίστροπής για τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Την πρόταση δεν υπέγραψαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Απόστολος Κακλαμάνης (λόγω της θεσμικής τους ιδιότητας, όπως ειπώθηκε από την Ιπποκράτους.
Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, στην Ιπποκράτους τονίζουν ότι θα πρέπει να λάμψει η αλήθεια και δεν πρέπει να υπάρξει κανένα κουκούλωμα, ούτε παραγραφή. "Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για όλους και για όλα" λένε χαρακτηριστικά.
Την ίδια στιγμή στο ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι πέφτει στο κενό το σχέδιο στοχοποίησης του Ευάγγελου Βενιζέλου και αναφέρουν ότι δικαιώνεται η επιλογή του να παραδώσει το αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ που είχε στο γραφείο του.
Παράλληλα, κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μικροκομματικά την όλη υπόθεση και ότι έβαλε στο στόχαστρο τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μάλιστα στην Ιπποκράτους αναφέρονται ονομαστικά σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως στη Νάντια Βαλαβάνη, που έκαναν σχετικές δηλώσεις, τις οποίες χαρακτηρίζουν παρελκυστικές."Όλα αυτά κατέρρευσαν", υπογραμμίζουν.





Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ.......ΚΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση