GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεμέα:Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών

Νεμέα:Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών Εξαρθρώθηκε, εγκληματική ομάδα αλλοδαπών που είχε διαπράξει επτά ένοπλες ληστείες, σε βάρος ηλικιωμένων...

Νεμέα:Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών

Εξαρθρώθηκε, εγκληματική ομάδα αλλοδαπών που είχε διαπράξει επτά ένοπλες ληστείες, σε βάρος ηλικιωμένων στην Νεμέα Κορινθίας.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν στην Νεμέα, μετά από ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κορίνθου, πέντε Αλβανοί 25, 23, 22, 20 και 19 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ επιπλέον, διέμεναν παράνομα στην χώρα.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι, οι παραπάνω συλληφθέντες, από τα μέσα του Νοεμβρίου έως και τα μέσα Δεκεμβρίου, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, και διέπρατταν ληστείες, σε βάρος ηλικιωμένων Ελλήνων στην Νεμέα, όπου με την απειλή όπλων και χτυπώντας τους, αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.
Κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο, δύο μαχαίρια, τέσσερα ζευγάρια γάντια καθώς και τρεις κουκούλες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. ΤΗΝ ΘΥΜΆΣΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΟΥΤΆΝΑ ΤΙ ΈΛΕΓΕ ΤΟ 2010;

    "Η φοροδιαφυγή είναι εθνικό άθλημα των Ελλήνων" έλεγε η σύζυγος Παπακωνσταντίνου..

    Απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία εμφανιζόταν το 2010 στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ζασλίν Βίνκε.

    «O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωνε.


    Το άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας είχε τίτλο: «Ακόμη και στο σπίτι έχουμε να διαχειριστούμε ένα παζλ».

    «Η φοροδιαφυγή είναι ένα εθνικό άθλημα των Ελλήνων.Το σύστημα είναι απελπιστικά πολύπλοκο. Αν ο τεχνικός του υπολογιστή μού δώσει απόδειξη αξίας 20 ευρώ,τότε εγώ πρέπει να περιμένω στην ουρά στην Εφορία για να πάρω 4 ευρώ. Είναι να τρελαίνεσαι» έλεγε στη συνέντευξη, αν και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, φροντίζει να δίνει το καλό παράδειγμα ζητώντας πάντα αποδείξεις, τις οποίες φυλάει στο σπίτι τους μέσα σε ένα κουτί.

    «Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει. Εδώ όμως στην Ελλάδα ο κόσμος απεχθάνεται τη γραφειοκρατία» έλεγε χαρακτηριστικά η κυρία Βίνκε.

    «Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο και ακαθόριστες ετήσιες αποδοχές που δεν είναι ούτε τα μισά από ό,τι παίρνει ένας ολλανδός υπουργός είναι μερικές φορές δύσκολο να τα οργανώσεις όλα.

    Ο σύζυγός μου πληρώνεται λιγότερο από έναν έλληνα βουλευτή. Και οι αυξήσεις φόρου θα πιάσουν και εμάς. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Απεργία;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση