GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτι τρέχει με Ούγκο Βιάνα

Κάτι τρέχει με Ούγκο Βιάνα Μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης κινείται ο Ούγκο Βιάνα της Μπράγκα, με τους Πορτογάλους να κάνουν λόγο γι...

Κάτι τρέχει με Ούγκο Βιάνα
Μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης κινείται ο Ούγκο Βιάνα της Μπράγκα, με τους Πορτογάλους να κάνουν λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού.
Ο Πορτογάλος μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπράγκα και από την 1η Ιανουαρίου έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε οποιοδήποτε σύλλογο επιθυμεί. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο 30χρονος άσος βρίσκεται μεταξύ των τριών (Γαλατάσαραϊ, Μπεσίκτας, Φενερμπαχτσέ) μεγάλως ομάδων της Κωνσταντινούπολης και του Ολυμπιακού.
Κάποια πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Βιάνα αποτελεί διακαή πόθο του Λεονάρντο Ζαρντίμ από την κοινή θητεία τους στην Μπράγκα. Μάλιστα, την περυσινή σεζόν ο 30χρονος μέσος είχε κάνει υπό τις οδηγίες του τεχνικού των «ερυθρολεύκων», το καλύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του.
Ο Βιάνα μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως δίπλα στο αμυντικό χαφ, όπως ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Είναι 29 φορές διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας και φημίζεται για τα πολύ καλά στημένα χτυπήματά του.
Φέτος έχει παίξει σε 11 από τα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος με την φανέλα της Μπράγκα και έχει σημειώσει τρία γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι, οι Πορτογάλοι είχαν ξαναγράψει ότι ο Ολυμπιακός του είχε χτυπήσει την πόρτα, ωστόσο οι υψηλές απαιτήσεις της Μπράγκα είχαν ως αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση