GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Επιστολή στον πρωθυπουργό στέλνει καθηγήτρια του ΑΠΘ!

Καθηγήτρια, μέλος του συμβουλίου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στέλνει επ...


Καθηγήτρια, μέλος του συμβουλίου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στέλνει επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά.εκθέτοντας τις συνθήκες ανομίας στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.
Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, η καθηγήτρια του τμήματος ηλεκτρολόγων και μηχανικών υπολογιστών του πανεπιστημίου, Νιόβη Παυλίδου, απευθύνει έκκληση στον ίδιο τον πρωθυπουργό να παρέμβει και να δώσει τέλος στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στο ΑΠΘ. Η καθηγήτρια του ΑΠΘ, εκλεγμένο εσωτερικό μέλος του συμβουλίου του ιδρύματος, τονίζει ότι η κατάσταση πλέον έχει φτάσει σε επίπεδο γενικού συναγερμού σε όλους τους τομείς-υγείας, ευνομίας, δημόσιας τάξης και κυρίως παιδείοας-και ζητά από την πολιτεία να προστατεύσει την ιδιοκτησία της, "πάραυτα, αυταπάγγελτα και χωρίς χρονοτριβές".

3 σχόλια

  1. Τράβηξε τα βλέμματα η Άννα Διαμαντοπούλου, όταν στο πάρτι που διοργάνωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος για την ονομαστική του εορτή, χόρεψε ζεϊμπέκικο.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ έδωσε πάρτι το βράδυ του Σαββάτου στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, επί της οδού Μασσαλίας. Μάλιστα υπήρχε και ζωντανή ρεμπέτικη μουσική από δύο νεαρούς μέλη της ΔΗΜΑΡ. Ο ένας έπαιζε μπουζούκι και ο άλλος ακορντεόν.

    Το πιο εντυπωσιακό που συνέβη στο πάρτι ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, υπό τους ήχους του ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας: «Είναι ένας ελληνικός χορός, το ζεϊμπέκικο είναι άλλωσε χορός της χαρμολύπης», έλεγε αργότερα η κυρία Διαμαντοπούλου.

    Την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούσε να χορεύει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος στη συνέχεια έριξε και αυτός μια στροφή υπό τους ήχους του «Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας» στο πάρτι του πιστού συνεργάτη του.

    Παρόντες ήταν σχεδόν το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ και τα στελέχη της, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Τσούκαλης, Γρηγόρης Ψαριανός, Σπύρος Λικούδης, Νίκος Μπίστης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σάκης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, ενώ γύρω στα μεσάνυχτα έκανε την εμφάνισή του και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τον κ. Κουβέλη, λέγοντας ότι θα πρέπει να βρίσκεται την Κυριακή το πρωί στο γραφείο του για το θέμα της επαναγοράς των ομολόγων. Επίσης, παρόντες ήταν η Αλεξία Μπακογιάννη, ο αδελφός της δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι κυρίως τηλεοπτικοί.

    Το πάρτι τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.


    Εδώ ο κόσμος καίγεται, δεν έχει να αγοράσει πετρέλαιο, φαγητό για τα παιδιά του, φάρμακα κλπ και εκείνοι ...γλεντάνε και χτενίζονται και κάνουν προκλητικά γλέντια !
    Γι' αυτό και ο Σύριζα θα πάει στο 40% και η Χρ. Αυγή στο 30% ! Ήδη το ΠΑΣΟΚ σήμερα έγινε 2 κομμάτια και θα διασπαστεί κι άλλο, το ίδιο και η ΔΗΜΑΡ, με τη μαζική φυγή χιλιάδων στελεχών και μελών. Η ΝΔ είναι στα όρια της παράκρουσης, αφού πολλοί βουλευτές δεν πρόκειται να ψηφίσουν τη κατάργηση του αφορολογήτου για παιδιά και τη κατάργηση των τριτεκνικών- πολυτεκνικών επιδομάτων και είναι έξαλλοι με Στουρνάρα και Βρούτση !

    Η πρόταση είναι απλή : Μέχρι να φύγει το μνημόνιο, κανένας μισθός στο Δημόσιο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 2000 ευρώ ( μαζί με όλα τα επιδόματα- υπερωρίες ή ότι άλλο ). Και η σύνταξη ( ακόμα κι αν παίρνει κανείς 3-4 μαζί ) δεν θα πρέπει, συνολικά, να ξεπερνά τις 2500 ευρώ καθαρά. Κι όποιος πρόεδρος, πρωθυπουργός, υπουργός, βουλευτής, περιφερειάρχης, δήμαρχος και κάθε ανώτερο στέλεχος του Δημοσίου ή δ. υπάλληλος ή συνταξιούχος, έχει οικογενειακές καταθέσεις πάνω από 200.000 ευρώ μετρητά, μέχρι το 2020 να λαμβάνει μόνο το βασικό μισθό 580 ευρώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λέει η κυρά; Και οι τραμπούκοι της καθ' ημάς Αριστεράς, πώς θα επιβιώσουν; Χωρίς να βιαιοπραγούν, καταλύουν το Κράτος, τους νόμους, τα δικαιώματα της πλειοψηφίας; Οι τραμπούκοι της Αριστεράς διεκδικούν... (Ένα δημοκρατικό χειροκρότημα, παρακαλώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΣΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΥΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση