GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ για εθνική ανάκαμψη...

Οι άμεσες  πολιτικές  πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ προετοιμάστηκαν, σύμφωνα με κύκλους της Ιπποκράτους, σε σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος, στ...

Οι άμεσες  πολιτικές  πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ προετοιμάστηκαν, σύμφωνα με κύκλους της Ιπποκράτους, σε σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος, στην όποια μετείχε με τηλεδιάσκεψη και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ασχολούμενος παράλληλα  με την  προετοιμασία των βασικών προσυνεδριακών κειμένων.
Οι πρωτοβουλίες του κόμματος κινούνται με κεντρικό άξονα την εθνική ανάκαμψη μέσω της αλλαγής του οικονομικού κλίματος. Πηγές του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι οι επιμέρους άξονες των πρωτοβουλιών του ΠΑΣΟΚ είναι:
α. Ο κοινοβουλευτικός, με την προώθηση προτάσεων νόμων και τροπολογιών που έχουν ως κοινό παρονομαστή την υποστήριξη της ανάπτυξης και την διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής.
β. Ο ενδοκυβερνητικός, με έμφαση στην ανάγκη καλύτερου  πολιτικού  συντονισμού και με την αξιοποίηση όλων την μελών κυβέρνησης, άλλα και των Γενικών γραμματέων που έχουν υποδειχτεί  από το ΠΑΣΟΚ ιδίως στα παραγωγικά Υπουργεία.
γ. Ο θεσμικός, με έμφαση αφενός μεν στην πρωτοβουλία κατά της ρατσιστικής βίας και της Χρυσής αυγής, αφετέρου δε στην ετοιμασία των προτάσεων για την αναθεώρηση του Συντάγματος.
δ. Ο προσυνεδριακός, με μπαράζ εκδηλώσεων και συνεδριάσεων, το πρώτο κύμα των οποίων οργανώνεται σε όλη τη χώρα για τις 11-21 Ιανουαρίου 2013.
ε. Ο αναπτυξιακός, με την παρουσίαση του ολοκληρωμένου εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης που θα καταστεί αντικείμενο διάλογου τόσο με τους κοινωνικούς φορείς, όσο και στο εσωτερικό του  κόμματος προσυνεδριακά.
στ. Ο διεθνής, με επισκέψεις του κ. Βενιζέλου, αρχής  γενομένης από το Βερολίνο και τη διοργάνωση συνάντησης των σοσιαλιστών του Νότου στην Αθήνα πριν το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.


1 σχόλιο

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΤΡΙΤΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.ΣΤΙΨΑΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ.ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση