GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Βουλή η λίστα "Λαγκάρντ"

Στη Βουλή η λίστα "Λαγκάρντ" Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τους οικονομικούς εισαγγελείς η πρωτότυπη «λίστα Λαγκάρντ», η οποία ε...

Στη Βουλή η λίστα "Λαγκάρντ"

Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τους οικονομικούς εισαγγελείς η πρωτότυπη «λίστα Λαγκάρντ», η οποία εστάλη πριν από λίγες ημέρες από τη Γαλλία στις αρμόδιες ελληνικές αρχές.
Το νέο υλικό αποστέλλεται μέσω της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στη Βουλή, ως συμπληρωματικό της δικογραφίας, που ήδη έχουν στείλει η οικονομικοί εισαγγελείς για τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων.
Έως στιγμής, δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν από την αντιπαραβολή της ήδη υπάρχουσας λίστας με τη νέα προκύπτουν στοιχεία ποινικά αξιοποιήσιμα.
Οι εισαγγελείς ολοκλήρωσαν τη διαδικασία αντιπαραβολής και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να γίνει ανακεφαλαίωση όλου το υλικού της δικογραφίας, ώστε με την αξιοποίηση των δεδομένων να κριθεί αν πρέπει να γίνουν περαιτέρω ενέργειες σε ότι αφορά στα μη πολιτικά πρόσωπα, δηλαδή τους δύο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, κυρίους Διώτη και Καπελέρη, που έχουν ήδη καταθέσει με την ιδίοτητα του υπόπτου, εμπλεκομένου στην υπόθεση.
Όπως διευκρίνισαν οι οικονομικοί εισαγγελείς, ο φορολογικός έλεγχος των προσώπων, που περιλαμβάνονται στη λίστα, συνεχίζεται.
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση