GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις για παραβάσεις του Νόμου Περί Ζωοκλοπής

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του ...


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου, τέσσερις Έλληνες ηλικίας 30, 54, 31 και 30 ετών, για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξής Περί Ζωοκλοπής.
Συγκεκριμένα στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων, για την πρόληψη της ζωοκλοπής, χθες πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι, στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών.
Οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διότι σε καταμετρήσεις που διενεργήθηκαν στα ποιμνιοστάσια τους, τα οποία βρίσκονται σε αγροτικές περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης, διαπιστώθηκαν να κατέχουν, λιγότερα αιγοπρόβατα από αυτά που είχαν δηλώσει στις κτηνοτροφικές τους δηλώσεις και να στερούνται των κωδικών σημάνσεων (ενώτια) στα υπάρχοντα αιγοπρόβατα ενώ, δεν είχαν τοποθετήσει πινακίδες στην είσοδο των ποιμνιοστασίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση