GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοντέρνα κεντήματα...

Ολοκέντητες δημιουργίες με διάσημες υπογραφές σαν μικρά έργα τέχνης. Τα περίτεχνα χειροποίητα κεντήματα που αντλούν την έμπνευση τ...

Ολοκέντητες δημιουργίες με διάσημες υπογραφές σαν μικρά έργα τέχνης.

Τα περίτεχνα χειροποίητα κεντήματα που αντλούν την έμπνευση τους από το παρελθόν πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες και τα όνειρα των γυναικών σε ολόκληρο το πλανήτη.
Balmain και ….αυγά Fabergé
Ο Olivier Rousteing έκλεψε τις εντυπώσεις την φετινή σεζόν με τα ολοκέντητα, ιδιαίτερα εντυπωσιακά φορέματά του. Ο νεαρός σχεδιαστής του οίκου Balmain ‘’επιστράτευσε΄΄ πέρλες, κρύσταλλα Swarovski και πολύτιμα υφάσματα για τη χειμερινή του κολεξιόν. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι εμπνεύστηκε τη συλλογή του από ένα αυγό Faberge το οποίο χάρισε ο Ριτσαρντ Μπάρντον στην Ελίζαμπεθ Τέηλορ . Μίνι στενά φορέματα στο χρώμα του πάγου super μίνι φούστες στο χρώμα της πέρλας με μακριές ζακέτες τα οποία συνοδεύονται από κολλητά μαύρα μπλουζόν και booties. Μαύρα στενά παντελόνια με χρυσά κεντήματα που θυμίζουν τα περίφημα αυγά της τσαρικής αυλής τουνίκ και καζάκες τα οποία παραπέμπουν στα κοσμήματα cameo. Ρούχα πολυτελή, μοναδικά τα οποία όμως κάνουν τις γυναίκες να μοιάζουν περισσότερο με disco princess παρά με τσαρίνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα rock – baroque στιλ ‘’καμωμένο’’ από βελούδο ντεβορέ, σιφόν και καλοδουλεμένο δέρμα. Δυνατό πάντα στοιχείο της συλλογής τα κεντήματα που μοιάζουν με έργα τέχνης.
Οι Dolce & Gabbana και τα κεντήματα της Σικελίας
Οι Dolce & Gabbana παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την Ιταλική δικαιοσύνη για μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή, επιμένουν να σχεδιάζουν ολοκέντητα πολυτελή ρούχα. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι η υψηλή ραπτική θα ‘’επιβιώσει’’ παρά τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικά συνθήκες. Η κολεξιόν τους pret a porter είναι τόσο σαγηνευτική και ‘’πολύτιμη’’ που θυμίζει haute couture. Ρούχα glamorous και αισθησιακά. Bodies με κόκκινα, κίτρινα, λευκά χειροποίητα κεντήματα. Λουλούδια χειροποίητα πάνω σε δαντέλες. Κεντημένα στο χέρι από τις γυναίκες οι οποίες κατοικούν στην αγαπημένη τους Σικελία. Φορέματα μαύρα με εκτυφλωτικά κεντήματα αλλά και ολόχρυσα που τα συνοδεύουν μικρές κάπες. Λευκές μπλούζες ασημένια μπαλούν φουστάνια με περίτεχνα κεντήματα. Μια κολεξιόν απλά extraordinaire την οποία λάτρεψαν οι big stars, super models και προσωπικότητες τους διεθνούς jet set. Οι Dolce & Gabbana φρόντισαν να συνοδεύουν τα ρούχα τους με περίτεχνα κεντημένες τσάντες, ζώνες, ψηλές και χαμηλές μπότες κεντημένα στεφάνια για τα μαλλιά και ογκώδη κοσμήματα.
Ο Ralph Lauren και το english countryside
Ο διάσημος Αμερικανός μετρ Ralph Lauren λέει ότι η συλλογή του κινείται σε… romantic mood. Βελούδα, φτερά και ολόχρυσα κεντήματα πάνω σε εξαιρετικά υφάσματα. Ο designer εμπνέεται από την Αγγλική εξοχή για την πρωινή του κολεξιόν όπου επίσης υπάρχουν κεντημένα outfit . To βράδυ η κολεξιόν παραπέμπει στα twenties. Φορέματα για γυναίκες οι οποίες ονειρεύονται να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.
Moschino
Λευκά μάλλινα ταγέρ με μαύρα πολύ όμορφα κεντήματα στις μίνι φούστες και τα κοντά ζακέτα. Χρυσά κεντήματα πάνω σε μίνι μαύρα φορέματα.
Bottega Veneta
Μαύρες και ροζ κεντημένες τουνίκ. Μακριές ολοκέντητες τουαλέτες. Στους τόνους του μαύρου και χρυσού.
Valentino
Nude μακριά φορέματα με κόκκινα και χρυσά κεντήματα τα οποία ‘’παίρνουν’’ τη μορφή λουλουδιών. Μαύρα φορέματα με ασημένια κεντήματα και μακριές, βελούδινες ολοκέντητες ζακέτες.
Dior
Blue nuit φορέματα με ασημένια κεντήματα στο μπούστο. Ροζ μοβ ολοκέντητο μίνι φόρεμα που η Keira Knightley φόρεσε σε φωτογράφιση του Mario Testino για την Αμερικάνικη ‘’Vogue’’.
Fausto Puglisi
Ο νέος creative director στον οίκο Emanuel Ungaro ξετρελαίνει τις γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα με το Gladiator chic. Δερμάτινα φορέματα με χρυσά, μεταλλικά κεντήματα.
Zuhair Murad
Ένα από τα ωραιότερα φορέματα της σεζόν. Μακρύ με πλούσιο μπούστο είναι κεντημένο με λουλούδια από δαντέλα και μικρές πέρλες. Αγαπημένο της Scarlett Johansson.
Vera Wang
Μίνι φούστες κεντημένες με μικρά κρύσταλλα. Συνδυάζονται με μπλουζόν και γούνινα γιλέκα.
Etro
Μαύρα φορέματα από βελούδο και δέρμα με ασημένια χειροποίητα κεντήματα.
Carolina Herrera
Μαύρο ολοκέντητο κοντό φόρεμα. Εκτυφλωτικό και tres chic.
Οscar de la Renta
Ολοκέντητα ταγέρ από τούλι και βελούδο. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama όταν αποφασίζει να εγκαταλείψει τις δημιουργίες σε οικονομικές τιμές άγνωστων Αμερικανών σχεδιαστών επιλέγει για μία εξαιρετική βραδιά τις περίτεχνες κεντημένες δημιουργίες του Oscar.
Givenchy
Ο Riccardo Tisci σχεδίασε τις εντυπωσιακότερες μπλούζες μέσα στην απλότητά τους. Μάλλινα sweater και κεντήματα από πολύτιμα κρύσταλλα στο λαιμό.
Prada
Τοπ σε baroque στιλ. Μαύρα outfits με κρυστάλλινα κεντήματα τα οποία ανέδειξε με μοναδικό τρόπο η super model Stella Tennant.
Lanvin
Μαύρα κοντά φορέματα κεντημένα με τεράστια κρύσταλλα.
Michael Kors
Μπροκάρ μαντό κεντημένα στους γιακάδες και τις τσέπες με κρύσταλλα.
Alberta Ferretti
Σιφόν φορέματα με περίτεχνα κεντημένα κολάρα από λευκά και μαύρα κρύσταλλα.
Marchesa
Oι ωραιότερες κατακόκκινες τουαλέττες της σεζόν με κεντήματα στο μπούστο.
Tα αξεσουάρ
Δερμάτινο μοβ τσαντάκι με ‘’κέντημα’’ από κρύσταλλα σε σχήμα αστεριού και την υπογραφή του Riccardo Tisci για τον οίκο Givenchy . Σε απαγορευτική τιμή για τις κοινές θνητές. Τσαντάκια Dolce & Gabbana με κεντήματα που μοιάζουν με τα ‘’σεμέν’’ της γιαγιάς και μακριές χρυσές αλυσίδες . Ολόχρυσα clutch bags βελούδινα παπούτσια και μπότες με χρυσά κεντήματα. Τα αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο στις κοσμικές τους εμφανίσεις η Μόνικα Μπελούτσι και η Λετίσια Κάστα. Τα μαύρα μποτίνια του Alexander McQueen με τις λεπτομέρειες από λευκή δαντέλα. Οι χαρακτηριστικές τετράγωνες τσάντες του οίκου Fendi. Σε μπορντό φόντο, κεντήματα που κλέβουν καρδιές. Οι μικρές τετράγωνες μπεζ τσάντες του Valentino με τα κόκκινα κεντημένα τριαντάφυλλα. Μοιάζει να είναι ‘’εμπνευσμένη΄΄ από τα κεντήματα της γιαγιάς. Τσαντάκια από ροζ μετάξι με μαύρα κεντήματα του Salvatore Ferragamo. Μαύρα μποτίνια από βελούδο με χρυσά και ασημένια κεντήματα του Roger Vivier.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση