GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έγδυσαν» τους μελλόνυμφους

«Έγδυσαν» τους μελλόνυμφους Επιλεκτικοί εν αγνοία τους αποδείχθηκαν διαρρήκτες οι οποίοι την παραμονή των Χριστουγέννων διέρρηξαν σπίτι ...

«Έγδυσαν» τους μελλόνυμφους
Επιλεκτικοί εν αγνοία τους αποδείχθηκαν διαρρήκτες οι οποίοι την παραμονή των Χριστουγέννων διέρρηξαν σπίτι στην Επισκοπή Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης, αφαιρώντας  κοσμήματα και μετρητά.
Για κακή τύχη των διαρρηκτών, αλλά για καλή τύχη των θυμάτων ... δεν πήραν παρά ελάχιστα, αφήνοντας ανέγγιχτο το μεγάλο ποσό που προορίζονται για το τραπέζι γάμου!
Στο διαμέρισμα, η μητέρα του γαμπρού είχε φυλάξει τα κοσμήματα του ζευγαριού, που πρόκειται να παντρευτεί το ερχόμενο Σάββατο, καθώς και περίπου 11.000 ευρώ, με τα οποία θα πλήρωναν το τραπέζι του γάμου.
Οι «ποντικοί» τρύπωσαν στο σπίτι, βρήκαν και αφαίρεσαν τα κοσμήματα, αλλά από τα μετρητά πήραν μόνο 1.000 ευρώ. Κι αυτό γιατί τα χρήματα ήταν μοιρασμένα σε πολλούς φακέλους. Οι διαρρήκτες, βιαστικοί όπως προφανώς ήταν, βρήκαν τον ένα φάκελο αφήνοντας τον άλλο «δώρο» στους μελλόνυμφους.
Πηγή: thebest.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση