GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφτιαξε Κιβωτό για το τέλος του κόσμου!

Να πατεντάρει την κατασκευή του, μια μπάλα-κιβωτό, μέσα στην οποία μπορεί να ζήσει μια τριμελής οικογένεια επί 10 μήνες χωρίς να βγει από...

Να πατεντάρει την κατασκευή του, μια μπάλα-κιβωτό, μέσα στην οποία μπορεί να ζήσει μια τριμελής οικογένεια επί 10 μήνες χωρίς να βγει από αυτή, προσπαθεί ένα Κινέζος αγρότης ενόψει και της 12ης Δεκεμβρίου, όταν και θα τελειώσει ο κόσμος βάσει της προφητείας των Μάγιας.
Ο Λιου Κουγιάν έδωσε στην κιβωτό του σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μπορεί να επιπλεύσει στο νερό, που θα πλημμυρίσει τις ηπείρους βάσει της προφητείας των Μάγιας.
Οπως ισχυρίζεται μέσα στην σφαιρική κιβωτό μπορούν να «επιβιβαστούν» έως και 14 άτομα, τα οποία χάρη στις ειδικές ζώνες ασφαλείας μπορούν να σταθούν σε όρθια στάση ακόμη και όταν την κιβωτό χτυπούν τεράστια κύματα.
Η «Κιβωτός του Νώε» όπως ονόμασε το σφαιρικό-κινητό-καταφύγιο, εμπνεόμενος από τη χολιγουντιανή ταινία «2012» έχει ατσάλινο σκελετό και περίβλημα από φάιμπεργκλας.
Ο Κινέζος αγρότης, τώρα ελπίζει ότι η κατασκευή του θα πάρει την έγκριση κρατών και διεθνών οργανισμών κα θα κατασκευαστεί μαζικά. Γιατί σε περίπτωση που δεν βγει αληθινή η προφητεία των Μάγιας, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος η Γη να χτυπηθεί από δυνατούς σεισμούς ή από κάποιο τεράστιο τσουνάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση