GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία για το φορολογικό»

«Οι αποφάσεις του Eurogroup δεν προέκυψαν με παρθενογένεση αλλά ήταν το αποτέλεσμα μιας έντονα πολιτικής διεκδίκησης» δηλώνει ο Φώτης Κο...

«Οι αποφάσεις του Eurogroup δεν προέκυψαν με παρθενογένεση αλλά ήταν το αποτέλεσμα μιας έντονα πολιτικής διεκδίκησης» δηλώνει ο Φώτης Κουβέλης. Απορρίπτει επίσης τις κατηγορίες ότι η κυβέρνηση ήταν απούσα από τις διαπραγματεύσεις: «Χωρίς την προετοιμασία της κυβέρνησης θα ήταν άλλη η εξέλιξη των πραγμάτων… Η απόφαση ήταν αποτέλεσμα μιας σκληρής διαπραγμάτευσης αλλά και των αναζητήσεων του Eurogroup και συνολικότερα της Ευρώπης…». Ενώ εκτίμησε ότι η απόφαση απομακρύνει τον κίνδυνο εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη.
«Πιστεύω ότι τα όσα έχουν προκύψει από τις αποφάσεις του Eurogroup αποτελούν ένα σταθεροποιητικό στοιχείο παραμονής της χώρας στο ευρώ», είπε.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε συνέντευξη του στην Ημερησία, δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία στους κόλπους της κυβέρνησης για το φορολογικό. Ως σημεία- αγκάθια υπογράμμισε τα ζητήματα «της οικογένειας, και των τέκνων τους σε συνδυασμό με το αφορολόγητο ή ενισχύσεις επιδοματικού χαρακτήρα, την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας με σαφή διάκριση ανάμεσα στη μικρή, μεσαία και μεγάλη ιδιοκτησία».
Αναφορικά με το φλέγον ζήτημα της ανεργίας, υπογράμμισε πως η λύση είναι στις επενδύσεις αλλά τόνισε πως «οι επενδύσεις προϋποθέτουν, πρώτον, μια πολιτική σταθερότητα». Ενώ δήλωσε πως «οι μεταρρυθμίσεις δεν είναι ανάγκη που επιβλήθηκε από το μνημόνιο».
«Διεκδικώ η παρούσα κυβέρνηση να διανύσει ολόκληρη τη θητεία που προβλέπεται από το Σύνταγμα» είπε ο κ. Κουβέλης.
Ενώ επιτέθηκε και στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την τελευταία στιγμή έλεγε- μέχρις σημείου να νομίζει κανείς ότι το ευχόταν κιόλας- ότι δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα. Στα όσα η κυβέρνηση διεκδίκησε και πέτυχε, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπαρέθετε την καταγγελία του μνημονίου. Μια επιλογή, που αν υπήρχε, θα έθετε αμέσως τη χώρα εκτός της Ευρωζώνης».

7 σχόλια

  1. Kλημερα κυρ Φώτη Καρατσαφερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν αρχίζω να πιστεύω ότι ΌΛΟΙ οι Ελληνες πολιτικοί είναι αιχμάλωτοι ,δεν λέω πουλημένοι
    υπάρχουν και αυτοί , αλλά οι πιο πολλοί είναι ΑΙΧΜΆΛΩΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ...
    Άρα η δημοκρατία έχει καταργηθεί από του κατακτητές μας ,οι ταγοί μας είναι αιχμάλωτοι πολέμου...
    Και όταν υπάρχει πόλεμος θα πρέπει να τους παλέψουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ και όταν τελειώσει ο ΠΟΛΕΜΟΣ
    θα ξαναφέρουμε την Δημοκρατία....
    Οργανωθείτε να σώσουμε ότι μπορούμε, χτυπάτε τον κατακτητή από ΠΑΝΤΟΎ ( δεν είναι
    κατακτητές τα ματ και οι πολιτικοί), λέω για τον ξένο κατακτητή ,και μετά ας σκάψουμε ακόμα και με τα νύχια μας την ιερή ΓΗ μας να ξαναβρούμε την ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ. Όσοι {ΕΛΛΗΝΕΣ} όμως επιμένουν να υποστηρίζουν τους κατακτητές πρεπει να εκτελούνται ως προδότες..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΆΛΛΗ ΛΎΣΗ...
    Τα σώματα ασφαλείας οφείλουν να δώσουν οπλισμό στο κόσμο , οι Ελληνες αξιωματικοί να κατευθύνουν τον κόσμο και να κηρύξουν πόλεμο στους κατακτητές... ΆΜΕΣΑ Ο ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ και οι οδήγιες ...ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΈ ΠΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ... ΕΊΜΑΣΤΕ ΉΔΗ ΥΠΌ ΚΑΤΟΧΉ ,Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΆΦΗ ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ...ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ...
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ,ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΗΔΟΝΗ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ,ΤΟ ΒΟΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ , ΑΣ ΣΦΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ , ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΕΙ ."

    ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ ( 460~398 Π.Χ. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΒΙΑΖΕΙ , ΑΘΕΤΕΙ , ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ,
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ή ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ , ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ."
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμάρωσε τους κατά Τσίπρα αυριανούς σου γείτονες..

    Απίστευτες εικόνες ωμής βαρβαρότητας και πρωτοφανούς φρικαλεότητας κατέγραψε η κάμερα του Euronews σε συνοικία του Πειραιά, όπου Σιϊτες Μουσουλμάνοι εορτάζουν (!!!) την Ασούρα:

    hellas-orthodoxy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σεμ αθαμε πιά ρε αχρηστε πρώτα υπογράφεις και μετα σαν καλός κομμουνιστής του Κολωνακίου διαφωνεις!!!!!!!!

    Αντε να χαθεις πια ξεφτιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση