GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο άνθρωπος που έκανε μήνυση για τα τέλη κυκλοφορίας...

Ο Απόστολος Ζέρβας είναι ο  πολίτης από την Πάτρα που μήνυσε το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων επειδή οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να παραλάβ...

Ο Απόστολος Ζέρβας είναι ο  πολίτης από την Πάτρα που μήνυσε το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων επειδή οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να παραλάβουν την αίτηση του για κατάθεση 1 ευρώ ως αντίτιμο για τα τέλη κυκλοφορίας.
Ο κ. Ζέρβας διευκρινίζει ότι πρόκειται για τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 ενώ τονίζει ότι προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς «τα τέλη κυκλοφορίας είναι ανταποδοτικά –δεν είναι φόρος. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε τα υψηλότερα τέλη στην Ευρώπη και να μην έχουμε δρόμους. Το κράτος ζητάει τα τέλη αντισυνταγματικά και μάλιστα προκαταβολικά».
Ο κ. Ζέρβας συνεργάζεται με φίλους του δικηγόρους που τον στηρίζουν αφιλοκερδώς, καθώς όπως σημειώνει δεν διαθέτει ούτε καν τα 100 ευρώ που απαιτούνταν για την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς. Ωστόσο, σκοπεύει να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα, τόσο «εναντίον των υπαλλήλων όσο και εναντίον του υπουργού Οικονομικών».
«Έχω δεχτεί την πίεση της πολιτείας επειδή αντιδρώ και αντιστέκομαι. Όποιος μιλάει σε αυτή τη χώρα, η διοίκηση στέκει απέναντί του και τον πυροβολεί. Ο κάθε συμπολίτης μου πρέπει να πάψει να είναι ραγιάς και να διεκδικήσει ό,τι του ανήκει» τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Ζέρβας.
Ακούστε το ηχητικό:

Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Δεν είναι μόνο ο Παπακωνσταντίνου, είναι όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα 40 χρόνων. Γι' αυτό θέλουν να διαλύσουν τον Σύριζα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, να υποβαθμίσουν την Χρυσή Αυγή για να μη τιμωρηθούν ή να μην αποκαλυφθεί το φαγοπότι 40 χρόνων, ακόμα και τα 3 αυτά χρόνια. Γι' αυτό χτυπάνε τον Καμμένο που τα έλεγε, και εμείς οι βλάκες δεν τον πιστεύαμε και δεν τον ψηφίσαμε. Μια λύση υπάρχει : ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής, χωρίς ασυλία και δικαστήρια και δημεύσεις περιουσιών όλων όσων έφαγαν το δημόσιο χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Πλακάκια” ΣΥΡΙΖΑ με ΓΑΠ..
    – Αφήνει στο απυρόβλητο τον Παπανδρέου!!! Η …προσεκτική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ!

    Με μια προσεκτική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει ευθύνες για την λίστα Λαγκάρντ τόσο στον Παπακωνσταντίνου , όσο και στον Βενιζέλο.
    Ωστόσο αφήνει στο απυρόβλητο τον Παπανδρέου, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται καν!!

    Για την ιστορία πριν λίγο καιρό, στις 30.10.2012, ο Τσίπρας ζητούσε την τιμωρία του Παπανδρέου: «Οι πρόσφατες αποκαλύψεις στις ακροάσεις που έγιναν στη Βουλή, με τον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου να παραδέχεται ότι μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο της ελβετικής τράπεζας HSBC τον Ιανουάριο του 2011, αλλά και η μεγάλη αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ από το περιοδικό HOT DOC, δημιουργούν τεράστιο πολιτικό θέμα»

    Τι άλλαξε μέσα σε δυο μήνες;


    ΥΓ.Και ο Γιωργάκης ζήτησε να ρίξουν φως…“Αν δεν καεί αυτός – αν δεν καείς εσύ – πως θα γενούνε τα σκοτάδια φως;” Στο σκοτάδι ζούσε τόσο καιρό ο κακομοίρης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση