GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΧΑ έκρινε θετικά τους όρους επαναγοράς του χρέους

Θετικό κλίμα διαμορφώθηκε στο ΧΑ μετά την γνωστοποίηση των όρων επαναγοράς ομολόγων, οι οποίοι είναι καλύτεροι από τους αναμενόμενους κα...

Θετικό κλίμα διαμορφώθηκε στο ΧΑ μετά την γνωστοποίηση των όρων επαναγοράς ομολόγων, οι οποίοι είναι καλύτεροι από τους αναμενόμενους και δίνουν κίνητρο στις τράπεζες να συμμετάσχουν, συμβάλλοντας στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος. Σε ανοδική τροχιά κινήθηκαν όλοι οι χρηματιστηριακοί δείκτες, με μοχλό τις τραπεζικές μετοχές, που βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και του αγοραστικού ενδιαφέροντος.
Αναλυτές εκτιμούν ότι το θετικό κλίμα θα διατηρηθεί, αλλά η μεταβλητότητα θα είναι έντονη, καθώς η αγορά θα επηρεάζεται από πληροφορίες-εκτιμήσεις για την έκβαση της επαναγοράς και για τα τεκταινόμενα μεταξή ΔΝΤ-Ευρωπαίων σχετικά με το χειρισμό του ελληνικού προβλήματος.
Ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε άνοδο +1,27% και διαμορφώθηκε στις 819,39 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 45,55 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση