GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχέδιο διάλυσης των ΑΝ.ΕΛ. καταγγέλλει ο Καμμένος...

Για σχέδιο διάλυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων από κύκλους που στηρίζουν την τρόικα, μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, μετά ...



Για σχέδιο διάλυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων από κύκλους που στηρίζουν την τρόικα, μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
«Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με ένα σχέδιο διάλυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απόλυτα ερασιτεχνικό, αλλά προωθούμενο από επαγγελματίες, που στηρίζουν την τρόικα», υποστήριξε συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις αποχωρήσεις στελεχών του κόμματος.
«Δεν έχουμε ούτε χρηματοδότες, ούτε αφεντικά», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, διαψεύδοντας τα όσα κατήγγειλε για τον «αφανή» ρόλο του Γιώργου Βουλγαράκη στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο βουλευτής της Β’ Πειραιώς Γιάννης Κουράκος, γνωστοποιώντας ότι εγκαταλείπει το κόμμα.

7 σχόλια

  1. Ναχαθείτε ναχαθείτε λέρες που ζητάτε την εμπιστοσύνη του κοσμάκη. Μια ζωή ραδιουργίες είστε. Ναχαθείτε ναχαθείτε ο κοσμάκης ψάχνει στα σκουπίδια να φάει. Ρε Κώστα Καραμανλή εκείνο τον Βουλγαράκη πως δεν τον πήρες χαμπάρι και τούδινες συνέχεια υπουργεία ; Οχιά ήταν.Μια Οκτωβριανή ή Γαλλική επανάσταση χρειάζεται για να ξεβρομίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες και κανενα ονομα!!! Δεν ειναι δυνατον α μην ξερεις εσυ που ανακαλυψες αστυνομε Κλουζω οτι πισω απο τα CDS ητανε κρυμμενοι οι Παπανδρεου και γιαυτο μας εβαλαν στο ΔΝΤ!! Μαλιστα ακουγεται οτι εχουν αγορασμενα και Πορτογαλικα και Ιρλανδικα και προσφατα και Κυπριακα CDS και εχοντας καθε συμφερων οδηγησαν και αυτες τις Χωρες στο ΔΝΤ οι πανουργοι Παπανδρεου. Τα πολλα λεφτα ομως Πανο μου τα εχουν σε Ισπανικα και Ιταλικα CDS που αν και το παλευουν μαλλον για εκει βαδιζουν και οπως καταλαβαινεις οι Παπανδρεου θα χε@@τουν στο ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑΛΙΜΠΑΝ

    Πολιτική άνοιξη= ΣΑΜΑΡΑΣ

    Δημοκρατική ΣημαΧ..= Ντορα Μπακογιαννη--Λευτερης Αυγενακης --Χρηστος Μαρκογιαννακη Κ.Τ.Λ

    Λαος= τουμπα =ΝΔ = Αδωνις -Βοριδης Πλευρης...

    13 Δεκ 2012 6:54:00 μ.μ... γράψε και κανενα ονομα ΤΑΛΙΠΑΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ..ΜΑΛΑΚΕΣ... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΟΛΑ ... 11 ΔΙΣ επαναγωρα ομολογων ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΛΕΦΤΑ που και ποιοι τα πηραν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά ρε Πανούλη το κόμμα σου.
    Έχεις μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι: από τον αναξιόπιστο και αφερέγγυο χαρτοπαίχτη Γιάννη Δημαρά, το νούμερο (κυριολεκτικά με το μαγνητόφωνο στη Βουλή) Παύλο Χαϊκάλη, τον δημοσιογράφο "ολκής" Τέρενς Κουίκ και και και...
    Και πάνω απ΄όλα εσένα τον έξαλλο "αρχηγό"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...Παίρνει το παιχνίδι πάνω του ο Χαϊκάλης
    - ΤΩΡΑ ΠΟΥ Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι
    κι ο Καμμένος αναστενάζει- Αντάξιο των κωμωδιών που άλλοτε πρωταγωνιστούσε!

    Φαίνεται όμως ότι θα πρωταγωνιστήσει σε μία πολιτική τραγωδία....

    "Αποστασία" και "ανένδοτος" ξαναμπαίνουν στο πολιτικό λεξιλόγιο. Χαμός στους "Ανεξάρτητους Έλληνες". Ένας ακόμη βουλευτής αποχώρησε με μια απίστευτη καταγγελία για εμπλοκή του ..Βουλγαράκη (!) στα οικονομικά των ΑΝ.ΕΛΛ.

    Η ουσία ειναι ότι πλανάται στον αέρα η υποψία ότι ο Βουλγαράκης βρήκε χρηματοδότες για να στηρίξουν το κόμμα των ΑΝ.ΕΛΛ. προφανώς για να κάνει ζημιά στον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε άθλιοι τύποι ... ΔΥΜΑΡ--ΤΟ ΠΑΣΟΚ--ΤΗΝ ΝΔ.. κόψατε ρε με πράξει νομοθετικού περιεχομένου το ΕΚΑΣ απο τα ΑΜΕΑ που έχουν περάσει από ΤΑ ΚΕ.ΠΑ και έχουν ΜΟΝΟ εισόδημα 450 ευρώ!! Και δεν φτάνει αυτό έδιναν 100 ευρώ σε φάρμακα με το 10% και αμέσως εκτός ΕΚΑΣ τους πάτε στο 25% δηλαδή στα 250 ευρώ!!!!

    ..ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΈΨΩ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΑΤΈ ΦΥΛΑΚΉ ..ΑΝ ΜΕ ΜΠΡΩΛΑΒΕΤΑΙ...ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΕΧΩ ΑΝΉΛΙΚΟ ΠΑΙΔΊ..

    ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΒΆΛΕΤΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΆ ΚΡΙΤΉΡΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΆ ΟΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΈΛΕΤΕ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση