GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαροκινός πωλούσε εικόνα του Αγ.Γεωργίου που είχε κλέψει απο Ναό των Χανίων

Απο τον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στην παλιά πόλη των Χανίων, έκλεψε τελικά την εικόνα του Αγίου Γεωργίου, ο Μαροκινός ο οποίος σ...


Απο τον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στην παλιά πόλη των Χανίων, έκλεψε τελικά την εικόνα του Αγίου Γεωργίου, ο Μαροκινός ο οποίος συνελήφθη χθες ενώ την περιέφερε στο κέντρο της πόλης προκειμένου να την πουλήσει, όπως έγραψε το Flashnews.gr (δείτε ΕΔΩ).
Πρόκειται για 34χρονο απο το Μαρόκο, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, να περιφέρεται πεζός στην πλατεία 1866,στο κέντρο των Χανίων, κρατώντας μία ξύλινη εκκλησιαστική εικόνα του Αγίου Γεωργίου, διαστάσεων 1,20 Χ 50 cm σε σκαλιστό ξύλινο πλαίσιο, διαθέτοντάς την προς πώληση.
Αρχικά ερευνήθηκε το αν η εικόνα είχε αρχαιολογική αξία, αλλά οι ειδικοί που την εξέτασαν είπαν πως πρόκειται για καινούργια εικόνα.
Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 34χρονος το βράδυ της 29/30-11-2012, είχε αφαιρέσει από τον ιστορικό Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης , στην συνοικία της Σπλάντζιας της παλιάς πόλης,την εκκλησιαστική εικόνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ισχυρίστηκε πως την βρήκε σε…σκουπίδια.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων. Ο συλληφθείς με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση