GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το εισαγγελικό πόρισμα για τη λίστα Λαγκάρντ...

Ο εποπτεύων το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, με έγγραφό του προς τον πρόεδρο της Βουλής «δια του κ....

Ο εποπτεύων το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, με έγγραφό του προς τον πρόεδρο της Βουλής «δια του κ. υπουργού Δικαιοσύνης» Αντώνη Ρουπακιώτη, διαβιβάζει την αξιολόγηση των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη από τη σύγκριση που έγινε μεταξύ της πρώτης «λίστας Λαγκάρντ», που παρέδωσε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και αυτής, της δεύτερης, που έστειλε πρόσφατα το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών.
Ο κ. Παντελής διαβιβάζει μαζί στη Βουλή και αντίγραφο ψηφιακού δίσκου (CD) με το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ όπως αυτό «παραδόθηκε εκ νέου από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών την 20.12.2012 σε αντιπροσωπεία του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών, κατόπιν αιτήματος διοικητικής συνδρομής, που υπέβαλε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών στα πλαίσια της διμερούς συμβάσεως μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας για την αποφυγή διπλής φορολογίας».
Κατά «τις διαβεβαιώσεις δε αρμοδίων του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών», σημειώνει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, «ο εκ νέου παραδοθείς ψηφιακός αυτός δίσκος είναι πανομοιότυπος με εκείνον που είχε παραδοθεί στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών και κατά το παρελθόν».

1 σχόλιο

  1. η νουδουπασοκια πρεπει να χασει
    τρεις συνεχεις εκλογες,
    να μεινει εκτος εξουσιας
    για δωδεκα χρονια..
    μονο ετσι θα γινει καθαρση,
    μονο ετσι θα γλυτωσουμε
    απο τις 200 οικογενειες..
    μην περιμενετε απο τους δικαστικους
    ανθρωποι που βγαζουν
    τρια χιλιαρικα το μηνα,
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ
    να τα βαλουν με τους φραγκατους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση