GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεβαίνει ο υδράργυρος στο ΑΠΘ

Οι χώροι του Ιδρύματος ζεσταίνονταν με ηλεκτρικά σώματα ή air condition Συνθήκες παγετού επικρατούσαν έως σήμερα στα γραφεία κ...


Οι χώροι του Ιδρύματος ζεσταίνονταν με ηλεκτρικά σώματα ή air condition
Συνθήκες παγετού επικρατούσαν έως σήμερα στα γραφεία και τις αίθουσες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς η εταιρεία φυσικού αερίου είχε κόψει την παροχή λόγω απλήρωτων λογαριασμών ύψους περίπου 900.000 ευρώ.
Οι χώροι του Ιδρύματος ζεσταίνονταν με ηλεκτρικά σώματα ή air condition. Η πολυήμερη κατάληψη στο ΑΠΘ είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί το πανεπιστήμιο να προχωρήσει σε διακανονισμό με την εταιρία. Ωστόσο, από την περασμένη Τετάρτη, ξεκίνησε ένας αγώνας από την πλευρά της πρυτανείας, προχώρησε ο διακανονισμός και μόλις σήμερα έγινε η επανασύνδεση του φυσικού αερίου.
Την κατάσταση πουν επικρατεί στο πανεπιστήμιου είχε περιγράψει το πρωί ένας καθηγητής στο facebook, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η θερμοκρασία στο ΑΠΘ αγγίζει το μηδέν.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση