GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξηγήσεις από τον αλβανό υπουργό Εξωτερικών

Εξηγήσεις για το εθνικιστικό παραλήρημα του Σαλί Μπερίσα επιχείρησε να δώσει εκ νέου η αλβανική πλευρά, δια στόματος του υπουργού Εξωτερ...

Εξηγήσεις για το εθνικιστικό παραλήρημα του Σαλί Μπερίσα επιχείρησε να δώσει εκ νέου η αλβανική πλευρά, δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Edmond Panariti.
Κατά τη διάρκεια της Συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες, στην οποία συμμετέχει ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, τον Έλληνα υπουργό προσέγγισε ο Αλβανός ομόλογός του, Edmond Panariti, προκειμένου να του δώσει εξηγήσεις για τις πρόσφατες δηλώσεις εθνικιστικού περιεχομένου, που έχουν γίνει από την ηγεσία της χώρας.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών απάντησε με ξεκάθαρο τρόπο ότι τέτοιες δηλώσεις επιβαρύνουν σοβαρά το κλίμα στις διμερείς σχέσεις και δημιουργούν ερωτήματα για την προσήλωση της Αλβανίας στις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες. Ο κ. Αβραμόπουλος, τόνισε ότι καλό θα ήταν να αποφεύγονται, όσο και εάν γίνεται αντιληπτό ότι επηρεάζονται από το εσωτερικό πολιτικό κλίμα στην Αλβανία, όπου δυστυχώς κυριαρχεί ο λαϊκισμός.

6 σχόλια

  1. Μέχρι να τελειώσουν οι εορτασμοί, η Αλβανία θα έχει έκταση μεγαλύτερη της Γερμανίας…

    «Στην Αλβανία των 67 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων» αναφέρθηκε ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα σε μια νέα κρίση μεγαλοϊδεατισμού.

    Σημειωτέον ότι η Αλβανία έχει έκταση κάτι παραπάνω από 28 χιλιάδες χιλιόμετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ
    ΝΑ Σ΄΄ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΡΕΥΝΑ ΥΠΟΠΤΟ ΔΕΜΑ ΣΤΑΛΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANTI NA ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΙΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ
    ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΨΟΦΙΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΟΥ"
    "ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"
    "ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΨΩΜΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ"
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουτε της δηλοσεις καταλαβαν,μα ουτε και της εξιγησης θα της (διαβασουνε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση