GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάθεση Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ...

Την κλήση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Βουλή προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ζητά ο ΣΥΡΙ...

Την κλήση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Βουλή προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της βουλευτού του Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα για τη λίστα μεγαλοκαταθετών, ενώ επικαλέστηκε οσμή σκανδάλου από τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα του τελευταίο διάστημα.

5 σχόλια

  1. Αλαγομούρα όμως..η σκύλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ.ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ.ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το παιδί του λαού.......εεεε

    ΜΑΛΑΚΑ 8,24 ..Η ΒΑΣΙΛΙΠΟΥΛΟΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

    καραγκιόζη

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ
    ΛΑΜΟΟΟΟΟΟΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέραν της αλητείας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και της εντελώς ανερμάτιστης προσπάθειας του(ΜOΝΙΜΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΥ) Σκουρλέτη να την υπερασπισθεί..

    Ας πει κάποιος σ' αυτό το ΓΕΛΟΙΟ υποκέιμενο που ξαφνικά την είδε και διαφωτιστής του λαού ότι καλόν θα είναι έστω και σε αυτή την ηλικία να συμβουλεύεται και κανένα λεξικό.

    Θα διάβαζε εκεί ότι "θράκα" είναι
    η καρβουνιά και ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτό που ήθελε να πει θα το περιέγραφε καλύτερα η λέξη "δράκα" ή ακόμη ορθότερα δραξ.

    Αλλά τι να ζητάει κάποιος απο αμόρφωτους τύπους που ξαφνικά νόμισαν ότι έγιναν σπουδαίοι...
    .....τα σκουπίδια των τεκέδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση